Hoe foto's over te zetten van iPhone naar Mac

Als je belangrijke bestanden of foto's op je telefoon hebt die je naar je Mac moet overzetten (of omgekeerd), dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel gaan we kijken naar de verschillende methoden waarmee u deze klus snel en gemakkelijk kunt klaren. Van het gebruik van cloudopslagsystemen zoals DropBox tot andere populaire methoden, hopelijk hebben we alle basissen gedekt, zodat u de juiste methode voor u kunt kiezen - of u nu een computerexpert of een beginner bent.como recortar uma imagem no mac

Foto's overzetten

We gaan ook kijken hoe het gebruik van Disk Drill voor Mac met Gegarandeerd Herstel kan helpen bij het herstellen van oude bestanden en foto's waarvan je dacht dat ze verloren waren. Dus als u uw gegevens wilt beschermen en ervoor wilt zorgen dat u alles onder controle heeft, helpt dit artikel u hopelijk.Hoe bestanden over te zetten van iPhone naar Mac

Sommige mensen denken dat ze een USB-kabel of andere fysieke connectiviteit nodig hebben om foto's over te zetten, maar dit is gewoon niet het geval. Hoewel USB-overdracht eenvoudig en gemakkelijk is, is dit niet de enige manier. We gaan enkele populaire alternatieven bekijken.

Welke overdrachtsmethoden zijn beschikbaar?

Hoewel dit niet de enige methoden zijn om uw foto's of bestanden van een iPhone naar een Mac over te zetten, zijn ze waarschijnlijk de drie meest populaire en eenvoudige.

Cloudopslagsystemen zoals DropBox

Cloudopslagsystemen

Cloudopslagsystemen van derden, zoals DropBox, zijn de laatste tijd enorm populair geworden. Als u niet zeker weet hoe cloudopslag op deze manier werkt, is het redelijk eenvoudig. U installeert de software op elk apparaat en het geeft u in feite een deel van de opslagruimte die zich online bevindt in plaats van op een van uw computers. Wanneer u een bestand uploadt, wordt het opgeslagen in uw privécloud in plaats van lokaal op elke afzonderlijke computer. Je hebt er dan snel en eenvoudig toegang toe vanaf al je verschillende apparaten.

qual é a sequência de pacotes para um handshake triplo bem-sucedido?

Het overbrengen van foto's van iPhone naar Mac is eenvoudig met DropBox en de andere cloudopslagproviders. Upload het eenvoudig naar uw cloud en open het vervolgens vanuit hetzelfde stukje opslagruimte op uw Mac.Terwijl andere cloudopslagproviders beschikbaar zijn, is DropBox waarschijnlijk de meest bekende en wordt geleverd met platformonafhankelijke compatibiliteit, niet alleen voor Apple-producten, maar ook voor Windows en Android. Tenzij je een specifieke reden hebt om iets anders te gebruiken, is dit waarschijnlijk de juiste voor jou.

E-mailoverdracht

Deze methode is een beetje meer old-school, maar het werkt nog steeds erg goed. Als je geen USB-kabel hebt of geen extra software zoals DropBox wilt installeren, kan dit de methode zijn waarnaar je op zoek was. Laad eenvoudig uw e-mail en e-mail uzelf de foto's. Gedaan!

Deze methode werkt beter met webmail omdat het gemakkelijk is om in te loggen vanaf verschillende systemen zonder veel instellingen. Het is misschien ook beter om een ​​andere methode te gebruiken als u veel bestanden of foto's overzet.

Verbinden via USB

De eenvoudige USB-methode is nog steeds effectief, en als je een USB-kabel bij de hand hebt, is dit waarschijnlijk de gemakkelijkste. Sluit gewoon je iPhone aan op je Mac en volg de instructies. het is normaal gesproken redelijk eenvoudig. U kunt uw telefoon synchroniseren met iTunes en deze gebruiken om alle gewenste bestanden of foto's over te zetten.

Verbinden via USB

a palavra-chave throws é usada para lançar manualmente uma exceção em java

Hoe bestanden over te zetten van Mac naar iPhone

Gelukkig werken de meeste van deze methoden net zo goed in de tegenovergestelde richting en kunnen ze ook worden gebruikt om foto's van Mac naar iPhone over te zetten. Met DropBox installeert u de software eenvoudig op beide systemen en gebruikt u dezelfde methode die eerder is uitgelegd. Hetzelfde geldt voor een USB-kabel en ook voor de e-mailmethode.

Hoe verloren bestanden en foto's te herstellen met Disk Drill Recovery voor Mac

Wanneer u bestanden overzet van uw iPhone naar Mac (of vice versa), wilt u er zeker van zijn dat er een volledige back-up van wordt gemaakt. Soms gaan items verloren of worden ze verwijderd omdat u een fout heeft gemaakt of er een technische fout is opgetreden. Als u belangrijke bestanden bent kwijtgeraakt die u wilt herstellen, kunt u gebruik maken van

Met Disk Drill Recovery voor Mac kun je je bestandssysteem analyseren en oude bestanden vinden om te herstellen. Het herstelt ze ook met een klik op een knop. Hoewel er veel softwaresuites zijn die dit voor een pc kunnen doen, was het vaak moeilijker om een ​​optie voor de Mac te vinden – maar niet met Disk Drill Recovery.

Je kunt Disk Drill Recovery voor Mac gebruiken om te proberen oude verloren bestanden te ontdekken, ten onrechte verwijderde foto's of gewoon voor gemoedsrust voordat u het overdrachtsproces start. De meeste transfers werken zonder zo'n faciliteit, maar het is beter om aan de veilige kant te blijven.

Als je op zoek was naar een manier om je foto's en bestanden over te zetten van Mac naar iPhone (of omgekeerd), hopelijk heeft dit artikel je geholpen. Vergeet niet om Disk Drill Recovery te installeren voordat je het doet, aangezien verloren bestanden zo snel mogelijk moeten worden teruggevonden voordat de vrije ruimte door iets anders wordt gebruikt. Je zou niet willen dat het downloadbestand van Disk Drill daadwerkelijk de bestandsruimte gebruikt van het ding dat je wilde herstellen - dus download het zo vroeg mogelijk voor toekomstig gebruik, zelfs als je niet van plan bent iets over te zetten.