Manieren om geblokkeerde YouTube-video's te bekijken (alle landen getest)

YouTube is een populair platform voor het delen van video's waarmee gebruikers elke creatie van media kunnen bekijken, leuk vinden, erop reageren, uploaden en delen. Dit online streamingplatform is volledig gratis te gebruiken. Niet iedereen heeft er echter wereldwijd toegang toe vanwege beperkingen in sommige landen, zoals landen in het Midden-Oosten, Vietnam en China.

Manieren om geblokkeerde YouTube-video's in uw land te bekijken

Hier zijn de zes manieren om geblokkeerde YouTube-video's in uw land te bekijken en de YouTube-regiovergrendeling te omzeilen.

1) VPN's

VPN is de veiligste en sterkste manier om IP-adressen te maskeren. Hiermee kunt u uw IP-adres effectief verbergen en de YouTube-regiovergrendeling zonder problemen omzeilen. VPN's hebben goede beveiligingsfuncties die u anoniem houden tijdens het surfen op internet. Virtual Private Network opent de delen van het internet die zijn geblokkeerd vanwege geografische beperkingen.

2) Proxy

Proxy is een servertoepassing die u behandelt alsof u een ander IP-adres gebruikt. Een proxy fungeert als tussenpersoon tussen clients die verzoeken verzenden en servers die reageren. Het primaire gebruik van een proxy is het handhaven van privacy en inkapseling tussen meerdere interactieve systemen. Het vertraagt ​​echter uw verbinding en versleutelt uw activiteit niet.

3) Slimme DNS

Een slimme DNS is een tool die toegang geeft tot verschillende online entertainmentkanalen. Het vereist dat u het adres van internet handmatig of met behulp van programma's van derden wijzigt. Op deze manier denkt de DNS-service dat het toegang heeft tot online-inhoud van landen of regio's die u graag bekijkt.

4) YouTube-video's downloaden

Dit is een van de gemakkelijkste opties om YouTube-video's te bekijken die in uw land zijn geblokkeerd. Er zijn veel websites die zijn ontworpen om YouTube-videoclips op te slaan, zodat je er offline van kunt genieten. Dit vereist enige planning, aangezien u moet beslissen ideale methoden om video's op uw apparaat op te slaan.

5) Gebruik Tor om YouTube-video's te deblokkeren

Tor is een browser die uw online activiteiten volledig anoniem houdt. Het vertraagt ​​je internet wanneer je het aansluit, maar je IP-adres is nog steeds onvindbaar. Het enige probleem met de Tor-browser is dat u het land niet kunt selecteren van waaruit u uiteindelijk verbinding zult maken.

6) Gebruik Google Translate

Google translate is de laatste optie waarmee je geblokkeerde YouTube-video's kunt bekijken. Het enige wat je hoeft te doen is zoeken naar de video's die je leuk vindt in een andere taal. Als u geen andere talen spreekt, kunt u eenvoudig Google translate gebruiken om de uitleg van de zoekopdracht in het Duits, Portugees, Frans, enz.

De zoekmachine hier toont u de resultaten in vreemde talen. U moet ervoor kiezen om de site in uw taal te bekijken door op 'Deze pagina vertalen' te klikken. Op deze manier laadt je computer alleen links van Google translate, dus het omzeilen van landbeperkingen van YouTube wordt opgelegd door je werkgever of school.

Hoe YouTube te deblokkeren met VPN

Voer de volgende stappen uit om YouTube-regiovergrendeling te ontgrendelen of te omzeilen met ExpressVPN:

Stap 1) Ga naar https://www.expressvpn.com/

Klik vervolgens op de knop 'ExpressVPN ophalen'.

Stap 2) ExpressVPN biedt drie abonnementen: 1) 1 maand, 2) 12 maanden en 3) 6 maanden.

Kies een abonnement van 1 maand.

Stap 3) Voer de volgende gegevens in.

 1. E-mailadres.
 2. Creditcard details.
 3. Klik op de knop 'Nu deelnemen'.

Stap 4) ExpressVPN geeft een door het systeem gegenereerd wachtwoord weer.

Klik op de knop 'Doorgaan met dit wachtwoord'.

Stap 5) Klik op de downloadknop.

Kopieer vervolgens de activeringscode.

Stap 6) Voer de volgende gegevens in.

 1. Uw ExpressVPN-activeringscode.
 2. Klik op de knop 'Doorgaan'.

Stap 7) Kies je land.

Klik op '>' om een ​​regio toe te voegen.

Stap 8) Het volgende scherm wordt weergegeven.

Selecteer Japan-Yokohama als regio.

Stap 9) U ziet het verbindingspictogram.

Klik erop om verbinding te maken met een server in Yokohama.

Stap 10) Log in op YouTube en je kunt video's bekijken in Yokohama.

FAQ:

❓ Waarom zijn sommige YouTube-video's verboden of niet beschikbaar in jouw land?

Dit zijn de redenen waarom YouTube-video's in uw land zijn verboden of niet beschikbaar zijn:

 • Overheidswetten of beperkingen op de uitzendrechten: Sommige overheidswetten of -beperkingen beperken de burgers die YouTube-video's mogen bekijken.
 • Gebruikswetten: Licenties, auteursrechten, handelsmerken en andere gebruikswetten die verbieden dat de video-inhoud buiten een bepaalde regio wordt weergegeven.
 • Beperkingen die zijn geplaatst door de uploader van inhoud: De video-uploader heeft de inhoud niet toegankelijk gemaakt in uw regio.
 • Technische problemen: Vaak kunt u vanwege technische problemen mogelijk geen video's afspelen.

🔒 Hoe veilig zijn gratis YouTube-deblokkers?

Gratis YouTube-deblokkeerprogramma's zijn een van de gemakkelijkste manieren om toegang te krijgen tot geblokkeerde video-inhoud. Ze zijn echter niet veilig. Het gebruik van YouTube-deblokkers is misschien geen verstandige optie om toegang te krijgen tot inhoud in het land of de regio waar de overheid dergelijke streaming-sites heeft verboden.

⚡ Kan elke VPN je land op YouTube veranderen?

YouTube blokkeert niet actief je VPN-verkeer zoals Amazon Prime en Netflix. Sommige Virtual Private Networks kunnen uw locatie verraden door uw echte IP te lekken. In sommige gevallen, als de VPN niet goed is, kunt u een van de volgende fouten tegenkomen:

 1. De uploader heeft deze video niet beschikbaar gemaakt in jouw land. Sorry daarvoor
 2. Deze video is niet beschikbaar in jouw land.

🏅 Kan ik een gratis VPN gebruiken om de YouTube-regiovergrendeling te omzeilen?

Ja. U kunt een gratis VPN gebruiken om de YouTube-regiovergrendeling te omzeilen. Het is goed voor incidenteel en incidenteel gebruik. VPN's die gratis zijn, hebben een maandelijkse datalimiet die uw VPN-verbinding verbreekt wanneer deze voorbij is. Het kan ook advertenties injecteren en uw gegevens verkopen. Daarom is het goed dat je kiest voor betaalde versies van VPN om landbeperkingen van YouTube te omzeilen.

❗ Hoe deblokkeer je YouTube op school of op het werk?

Je kunt de volgende technieken gebruiken om YouTube snel te deblokkeren op school of op het werk:

 • VPN-apps
 • Volmacht
 • Slimme DNS
 • Google Translate gebruiken
 • YouTube-video's downloaden
 • Tor . gebruiken

🚀 Is het deblokkeren van YouTube legaal?

Het deblokkeren van YouTube is niet illegaal omdat het een firewall op je werkplek of school omzeilt. Het hangt echter af van het land waarin je woont. Toegang tot video's met een regiobeperking die zijn geblokkeerd vanwege nationale censuur, kan in sommige regio's illegaal zijn. Het is dus een goed idee om VPN te gebruiken om uw online activiteit en identiteit privé te houden.

👉 Welke landen hebben YouTube verboden?

YouTube is verboden in de volgende landen:

 • China
 • Eritrea
 • Zuid Soedan
 • Noord Korea
 • Syrië
 • Tadzjikistan
 • Turkmenistan
 • Soedan
 • Iran
 • Armenië
 • Indonesië
 • Duitsland
 • kalkoen
 • Verenigde Arabische Emiraten
 • Finland

💻 Hoe download je een video van een YouTube-kanaal als de downloadopties zijn geblokkeerd?

Hier zijn de stappen om een ​​video van een YouTube-kanaal te downloaden wanneer de downloadopties zijn geblokkeerd:

Stap 1) Start alle goede VPN-software zoals ExpressVPN, NordVPN, Surfshark, PrivateVPN, Hotspot Shield en VyprVPN.

Stap 2) Open geblokkeerde YouTube-video in uw webbrowser. Als je die video kunt bekijken, is je IP met succes gewijzigd.

Stap 3) Kopieer de video-URL.

Stap 4) Installeer en start alle goede video-downloadersoftware zoals iTubeGo, 4K Video Downloader, SnapDownloader, enz.

Stap 5) Open de software en plak de video-URL.

Stap 6) Selecteer het formaat en de kwaliteit van de video.

Stap 7) Klik op Downloaden en geniet van de video.