Methoden en opties van de Android-herstelmodus

Hoe u uw Android-apparaat kunt repareren met de Android-herstelmodus

Wat is herstelmodus Android

Android-apparaten hebben een functie genaamd Android-herstelmodus , waarmee gebruikers enkele problemen op hun telefoons of tablets kunnen oplossen. Het kan handig zijn als u merkt dat uw apparaat niet goed werkt. Technisch gezien verwijst herstelmodus Android naar een speciale opstartbare partitie, die een hersteltoepassing bevat die erin is geïnstalleerd.Android-herstelmodus

Toegang krijgen tot de Android-herstelmodus

De toegangsmethode verschilt van apparaat tot apparaat. De herstelmodus Galaxy S7, herstelmodus Android-tablet en Google Nexus-herstelmodus zijn bijvoorbeeld allemaal vergelijkbaar, maar gebruiken verschillende sets sleutels. Over het algemeen bestaat het uit het vasthouden en indrukken van een combinatie van toetsen.Lees ook android gegevensherstel

Android-gegevensherstelsoftware voor Mac OS X

Hoe verwijderde tekstberichten van Android te herstellen

Beste Android-gegevensherstel voor Mac OS X

Hier is een handleiding voor toegang tot de Android-herstelmodus voor de meest voorkomende apparaten:

como apagar usb no mac
 1. schakel uw apparaat uit.
 2. druk op de juiste toetsencombinatie.

De toetsencombinatie is afhankelijk van het apparaat. Dit zijn die voor Samsung-mobiele telefoons.Herstelmodus Galaxy S7, Herstelmodus Galaxy S6, Herstelmodus Galaxy S5, Herstelmodus Galaxy S4 en Herstelmodus Galaxy S3: houd Volume omhoog, Aan/uit-toets en Home-knop ingedrukt.

Google Nexus-herstelmodus: houd de aan / uit-toets, Volume omhoog, Volume omlaag tegelijkertijd ingedrukt.

Voor andere apparaten kan de gebruiker de website van de fabrikant raadplegen of een snelle Google-zoekopdracht uitvoeren.

Terwijl u op de toetsencombinatie drukt, start het systeem op en vraagt ​​de gebruiker naar het Android-herstelmenu.

Menu Android-herstelmodus

Zodra het Android-herstelmodusmenu verschijnt, kunt u door uw opties navigeren met de volumetoetsen en een optie selecteren met de aan / uit-toets.

De opties zijn:

 1. Systeem opnieuw opstarten: zal het apparaat normaal herstarten.
 2. Update van ADB toepassen: de ADB of Android Debug Bridge helpt de gebruiker om het Android-apparaat op een computer aan te sluiten. Deze functie is ontworpen voor Android-ontwikkelaars en vereist daarom dat de Android SDK (Software Development Kit) op de computer is geïnstalleerd.
 3. Toepassen vanaf externe opslag: dit wordt bijgewerkt vanaf een geheugenkaart. De gebruiker kan een computer gebruiken om de informatie op de geheugenkaart op te slaan en vervolgens door deze in de mobiele telefoon te plaatsen, de gegevens op de mobiele telefoon opslaan.
 4. Gegevens wissen van / fabrieksreset: hiermee worden de gegevens en de cachepartitie gewist en wordt de mobiele telefoon teruggezet naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen. Handig wanneer je je oude mobiel veilig wilt verkopen of weggeven.
 5. Cachepartitie wissen: hiermee worden alle gegevens van de cachepartitie gewist. De cachepartitie is een partitie op de harde schijf, die wordt gebruikt als geheugen, om tijdelijk gegevens op te slaan.
 6. Update toepassen vanuit cache: handig als er geen computer of geheugenkaart beschikbaar is. Het vereist dat het bestand eerst wordt geüpload via een wifi- of internetverbinding.

Aangepast Android-herstel

Deze optie verwijst naar gegevensherstel met toepassingen van derden. Disk Drill van On2 VHF kan helpen bij gegevensherstel vanaf vrijwel elk Android-apparaat. De applicatie is onlangs gelanceerd en is het resultaat van feedback van klanten en het terugkaatsen van ideeën van Clevefiles-ontwikkelaars.

Technisch gezien is het efficiënter dan eerdere versies, heeft het een nieuwe grafische gebruikersinterface en zijn er veel meer bestandshandtekeningen toegevoegd. Disk Drill werkt op Samsung Galaxy S3, S4, S5, S6 en S7, Google Nexus, beschikbare Android-tablets en mogelijk Android Wear-horloges. Disk Drill werkt rechtstreeks met je apparaat vanuit het interne geheugen of een Android SD-kaart, alsof het een harde schijf is. Eenmaal geopend, leidt de applicatie de gebruiker door een stapsgewijs proces.

c ++ ler um arquivo

Deze procedure bestaat uit drie eenvoudige stappen:

 1. Verbind het Android-apparaat met een Mac-computer.
 2. Geef Disk Drill toegang tot het apparaat: eenmaal verbonden heeft Disk Drill toestemming nodig van het apparaat.
 3. Rooten: Disk Drill zal alle beschikbare schijven en partities van het Android-apparaat tonen, en dan rooten. Als je niet weet hoe, google Android-model + root, en je zult vinden hoe je kunt rooten.

De applicatie heeft twee scanmodi Quick Scan en Deep Scan. Quick scan-zoekopdrachten met behulp van metadata die beschikbaar zijn in het systeem. Diepe scan-zoekopdrachten op binair niveau. Bovendien kan Disk Drill partities zoeken. Door op de knop Herstellen te drukken, worden alle zoektypen uitgevoerd, waardoor maximaal herstel wordt gegarandeerd. De resultaten worden op een gebruiksvriendelijke manier gepresenteerd.

Disk Drill is beschikbaar in meer dan 10 talen, waaronder Engels, Turks, Arabisch, Maleisisch, Taiwanees en Koreaans. Deze is gratis te downloaden van onze website. De gratis versie heeft enkele beperkingen bij het herstellen van gegevens. Er is een Pro-versie zonder deze beperkingen.