Een multifunctionele teksteditor voor Mac vinden

Top 5 teksteditors voor Mac herziene editie

Tekstbewerking is een groot deel van het leven van een ontwikkelaar. Het is nog belangrijker als je een Mac-ontwikkelaar bent die gewend is aan een fascinerende omgeving. Voor hen zijn er veel software-opties om uit te kiezen. In dit artikel laten we u kennismaken met de top 5 teksteditors voor Mac. Het beschrijft de voor- en nadelen van elke editor.1. UltraEdit

UltraEdit Is commerciële software die sinds 1994 op de markt is. Afhankelijk van hoe vaak u het gebruikt, is er echter een gratis proefperiode van 15 of 30 dagen. Populair bij ontwikkelaars, werd het in 2006 door Softpedia erkend als de beste software.

UltraEdit met meerdere functionaliteiten die de ontwikkeling echt helpen. Omvat automatisering via macro's en scripts, configureerbare syntaxisaccentuering, codevouwen, bestandstypeconversie en zoeken en vervangen van reguliere expressies. Kolombewerkingsmodus, Unicode- en Hex-bewerkingsmodus, enz. Zijn ook inbegrepen. Deze hulpprogramma's worden aangevuld met de API-interface.Top 5 tekstverwerkers mac ultraedit

Daarnaast bevat UltraEdit ook bestandsvergelijking, bestandscodering en -decodering, bewerking op afstand via FTP en projectbeheerfunctionaliteit.

Over het algemeen is UltraEdit met een uitgebreid hulpprogramma een geweldige Mac-teksteditor die alle ontwikkelaars solide hulp biedt.

como gravar áudio no macbook pro

2. Beugels

Beugels Is een open source, gratis teksteditor ontwikkeld door het Adobe-systeem en wordt momenteel beheerd op GitHub. Deze software is uitgebracht in 2014 en is sindsdien regelmatig bijgewerkt. Deze teksteditor voor Mac is geschreven in HTML, CSS en JavaScript. Software die platformonafhankelijk is en ontwikkeld voor webontwikkeling.

Deze gratis Mac-teksteditor heeft geweldige functionaliteit. Quick Edit voor inline CSS-bewerking, kleureigenschappen en JavaScript-elementen, evenals Live Preview-functionaliteit die codebewerking in de browser onmiddellijk vervangt en bijgewerkte webpagina's biedt wanneer de code verandert. Live Preview is de backend van Node.js, en met deze functionaliteit kunnen ontwikkelaars code-instructies anticiperen terwijl ze code invoeren.Andere populaire specificaties zijn onder meer elementaccentuering, waarmee geselecteerde HTML- of CSS-elementen in de browser worden gemarkeerd, en gesplitste weergave, waarbij het venster verticaal of horizontaal wordt gesplitst.

Top 5 teksteditors mac bracket

Haakjes zijn C ++, C, VBScript, Java, JavaScript, HTML, Python, Perl en Ruby
Het omvat en ondersteunt meer dan 38 bestandstypen, waaronder.

Bovendien heeft deze gratis Mac-teksteditor een functie genaamd PSD-lens die foto's, logo's en ontwerpstijlen van PSD-bestanden kan detecteren zonder Photoshop te openen. Brackets wordt ook geleverd met specificaties waarmee gebruikers extensies kunnen toevoegen en meer functionaliteit kunnen toevoegen.

Over het algemeen is Brackets een populaire en uitstekende keuze, het is gratis, maar toch handig en veelzijdig voor code-ontwikkeling.

como encontrar sua conta do gmail

3. Komodo bewerken

Komodo Bewerken Is een open source gratis teksteditor voor Mac met een handige gebruikersinterface voor het schrijven van code, enz. Het is een app met handige tools zoals de mogelijkheid om wijzigingen bij te houden, automatisch aanvullen, meerdere secties, skins en pictogrammensets en markdown-viewers.

Top 5 teksteditors mac komodo edit

Naast de bovengenoemde tools ondersteunt het ook meerdere talen, heeft het een gebruiksvriendelijke toolbox, opdrachten en projecten en een locatiemanager. Deze editor is een herdruk van de beroemde Komodo IDE en erft veel functionaliteit van de originele software.

Over het algemeen is het een professionele en complete tool met een bijzonder opvallende interface. Het is gratis en open source, dus iedereen kan het gebruiken.

4. Sublieme tekst

Sublieme tekst Is een commerciële teksteditor voor Mac. De evaluatieversie wordt echter voor onbepaalde tijd verstrekt, dus deze is vrijwel gratis. Degene die momenteel op de markt is, is versie 2 en er is ook een bètaversie van versie 3 uitgebracht.

Deze editor bevat een Python Application Programming Interface (API) en is compatibel met vele talen. Bovendien kunnen door de gemeenschap ontwikkelde plug-ins die worden geleverd als gratis softwarelicenties, de functionaliteit van uw software verbeteren.

Top 5 tekstverwerkers mac sublieme tekst

Sublime Text heeft een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface met 22 verschillende thema's om uit te kiezen. Een van de interessante functies is een modus die niet kan worden afgeleid door de tekst in het midden van het scherm te focussen.

como instalar o Exodus no kodi pc

Het heeft ook geavanceerde aanpassingsmogelijkheden op basis van eenvoudige JSON-bestanden en gesplitste bewerkingsfunctionaliteit voor twee verschillende bestanden of verschillende delen van hetzelfde bestand.

Simpel gezegd, de app staat altijd op de lijst van 'beste teksteditors voor de Mac' vanwege de mogelijkheid om snel naar bestanden en regels te gaan, platformonafhankelijke ondersteuning en projectgebaseerde instellingen.

5. Atoom

Atoom Is een gratis en open source teksteditor voor Mac, geschreven in Node.js en ingebed in GitControl. Het kan worden gebruikt als een normale Mac-teksteditor, maar het kan ook worden gebruikt als een broncode-editor. Een van de dingen die moderne ontwikkelaars handig vinden, is het gebruik van plug-ins: HTML, CSS, C / C ++, Objective-C, Java, Go, C #, JavaScript, Python, PHP, Perl, XML, Moustache, Clojure, Ruby Het is mogelijk om vele talen te ondersteunen, zoals.

Top 5 teksteditors mac atom

Het wordt geleverd met handige specificaties, waaronder het bewerken van meerdere tabbladen, automatisch aanvullen, meerdere vensters, een bestandssysteembrowser, handige navigatie-opties en een pakketbeheerder. Bovendien is het eindeloze gratis pakket dat de functionaliteit verbetert, de belangrijkste functionaliteit van Atom.

De gebruikersinterface is gebruiksvriendelijk en gebruikers kunnen hun favoriete visuele omgeving vrijelijk instellen vanuit meerdere thema's.

Atom is een goede keuze, vooral voor MEAN-webontwikkelaars.


Wilt u verloren bestanden herstellen? Disk Drill downloaden