Hoe verwijderde foto's van een Canon-camera te herstellen

canon crw cr2 cr3 onbewerkte fotoherstelHet kan erg vervelend zijn om per ongeluk unieke of belangrijke foto's van een digitale camera van Canon te verwijderen of kwijt te raken. Ze vertegenwoordigen herinneringen aan gebeurtenissen en interacties die nooit opnieuw kunnen worden gecreëerd. De onmiddellijke reactie bij het verliezen van een heleboel foto's is vaak pure paniek.

Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem. Als u snel handelt, kunt u wellicht foto's herstellen van een Canon-camera met behulp van software voor bestandsherstel. Lees verder en we zullen laten zien hoe u dit herstel kunt uitvoeren en uw waardevolle foto's terug kunt krijgen.aplicativo para Android de recuperação de cartão SD danificado

Is het mogelijk om gegevens van een digitale camera van Canon te herstellen?

Ja, het is mogelijk om verloren gegevens van een digitale camera van Canon te herstellen. Door het gebruik van Canon-software voor het herstellen van foto's, kunt u foto's herstellen waarvan u dacht dat ze voorgoed verloren waren. De sleutel is om snel te handelen voordat u de camera of de SD-kaart gebruikt om meer foto's te maken.

💡 Wanneer u een foto van uw camera verwijdert, wordt deze niet meteen van het opslagmedium verwijderd. In plaats daarvan wordt de ruimte die de foto in beslag nam beschikbaar gemaakt voor toekomstig gebruik om een ​​nieuwe afbeelding op te slaan. Totdat de originele foto wordt overschreven door een nieuwe, kan deze worden hersteld.

In sommige gevallen kunt u mogelijk foto's herstellen van de interne opslag van de camera of de geheugenkaart rechtstreeks vanaf de geïnstalleerde software van het apparaat. Veel foto-apps bevatten een onlangs verwijderde map die verwijderde afbeeldingen gedurende een bepaalde tijd bevat, meestal zo'n 30 dagen. Als de software van je camera deze functie heeft, kijk dan eerst hier voor verwijderde foto's.

Zelfs als de verloren foto's niet meer in de onlangs verwijderde map staan, kunt u ze nog steeds herstellen met software voor gegevensherstel, zolang ze niet zijn overschreven. Om deze reden is het erg belangrijk om de SD-kaart of camera niet te gebruiken totdat u de verloren foto's hebt hersteld.

canon grote verscheidenheid aan apparaten

Een betrouwbare oplossing voor gegevensherstel kan verloren foto's herstellen van een breed scala aan Canon-camera's, waaronder deze modellen:como restaurar um documento do Word que não foi salvo
 • EOS
 • EOS 5D Mark II;
 • EOS 5D Mark III;
 • EOS 5D Mark IV;
 • EOS 1200D Rebel
 • EOS Rebel T3I;
 • Canon EOS 7D
 • Canon EOS R5;
 • Canon EOS R6;
 • Canon EOS RP
 • Canon EOS Rebel SL3;
 • Canon EOS Rebel T6;
 • Canon EOS 80D

Scenario's die leiden tot gegevensverlies van een Canon-camera

Het verliezen van gegevens van een Canon-camera kan verschillende oorzaken hebben. Hier is een overzicht van de meest voorkomende redenen en mogelijke oplossingen die uw gegevens kunnen herstellen.

maior ou igual a vba
Reden voor gegevensverlies: Beschrijving Oplossing
Per ongeluk verwijderen Iemand heeft per ongeluk belangrijke afbeeldingen verwijderd Kijk in de onlangs verwijderde map of gebruik software voor gegevensherstel .
Probleem bij het overbrengen van foto's van camera naar computer Gegevensoverdracht onderbroken voor voltooiing Probeer de bewerking opnieuw. Foto's moeten nog steeds in de opslag van de camera staan. Dit kan erop wijzen dat de SD-kaart binnenkort defect raakt. Aanbevolen actie is om een ​​back-up van de SD-kaart te maken en de back-up te gebruiken om de gegevens te herstellen.
Per ongeluk een SD-kaart formatteren Per ongeluk de verkeerde SD-kaart formatteren Herstel de verloren foto's met fotoherstelsoftware.
Corruptie van Canon-firmware Firmware-corruptie bij het updaten van uw Canon-camera Software voor gegevensherstel kan de SD-kaart scannen en ontbrekende foto's herstellen.
Virus- of malware-infectie De camera aansluiten op een geïnfecteerde computer Virus verwijderde bestanden kunnen worden opgehaald door software voor gegevensherstel.
Lichamelijke schade Kapotte camera of SD-kaart U moet een gegevensherstelservice gebruiken om het herstel te proberen.
SD-kaart wordt onbewerkt Bestandssysteem is beschadigd geraakt Software voor gegevensherstel kan herstel de bestanden in RAW-indeling .
SD-kaart niet weergegeven in verkenner SD-kaart wordt niet herkend bij aansluiting op de computer. Probeer een stationsletter toe te wijzen of gebruik SD-kaart herstel software .
Bestanden niet zichtbaar in Verkenner Bestanden zijn niet toegankelijk vanaf een herkende SD-kaart. Probeer het attrib-commando of gebruik software voor gegevensherstel.

Canon Foto Herstel met behulp van een Data Recovery Software

Zoals eerder vermeld, kan software voor gegevensherstel worden gebruikt om verloren of verwijderde foto's en video's op te halen van een Canon-camera of externe opslag zoals een SD-kaart. Voordat we de details van het gebruik van herstelsoftware demonstreren, laten we eens kijken naar de factoren die een rol spelen bij het kiezen van betrouwbare software voor gegevensherstel.

Hoe u betrouwbare software voor gegevensherstel kiest

Bij het selecteren van de juiste softwareoplossing voor gegevensherstel voor uw situatie moet met verschillende factoren rekening worden gehouden. Het maken van de juiste keuze kan het verschil maken tussen het herstellen van uw waardevolle foto's of het voor altijd verliezen ervan.

 • Compatibiliteit met besturingssystemen – De oplossing die u selecteert, moet compatibel zijn met het besturingssysteem van de computer die het herstel zal uitvoeren. Zorg ervoor dat het hulpprogramma dat u kiest op uw computer wordt uitgevoerd, anders kan het niets herstellen.
 • & # x1f60a; Makkelijk te gebruiken – Gegevensherstel kan een stressvolle bezigheid zijn. Een tool met een gebruiksvriendelijke interface kan de stress van het herstellen van uw waardevolle gegevens minimaliseren. Een tool met een intuïtieve interface en een eenvoudige herstelmethode helpt je om met de situatie om te gaan en geeft je een grotere kans om je foto's veilig terug te krijgen.
 • 🔥 Herstelmogelijkheden – De belangrijkste factor om te overwegen is het vermogen van de gekozen software om uw gegevens te herstellen. Zorg ervoor dat de oplossing die u kiest het type gegevens kan herstellen dat u moet ophalen en compatibel is met het apparaat waarvan de gegevens worden opgehaald. In dit specifieke geval wilt u een product dat werkt met een digitale camera en de SD-kaarten die worden gebruikt voor extra opslag. U wilt er ook zeker van zijn dat het de bestandsindelingen kan herstellen die zijn gebruikt om uw foto's op te slaan.
 • Extra kenmerken – Sommige tools voor gegevensherstel bieden extra functies waardoor ze een aantrekkelijkere keuze kunnen zijn ten opzichte van hun concurrenten. Zolang de oplossing uw gegevens kan herstellen, wilt u misschien de beschikbare gratis tools bekijken. Sommigen van hen kunnen een groot verschil maken bij het veilig houden van uw gegevens.
 • 💰 Prijs – De prijs van fotohersteloplossingen varieert van gratis software tot dure commerciële producten. Veel betaalde hersteltools bieden gratis proefversies die uw opslagapparaat scannen en rapporteren over de gegevens die het kan herstellen. In de meeste gevallen biedt een betaalde tool betere herstelmogelijkheden en een mooiere gebruikersinterface.
 • 📷 Specifieke overwegingen voor herstel – In dit geval, wanneer u probeert verloren foto's van een Canon-camera te herstellen, wilt u ervoor zorgen dat de software met alle mogelijke bestandsindelingen werkt. Dit omvat de CRW Canon RAW-formaat evenals CR2 en CR3 . Niet alle hersteloplossingen ondersteunen het herstellen van RAW-foto's in dit bestandsformaat, maar u hebt die mogelijkheid mogelijk nodig om uw verwijderde foto's met succes te herstellen.
🥇 Rekening houdend met alle factoren, zou u een betrouwbare oplossing voor gegevensherstel moeten kunnen vinden. Ik raad Disk Drill aan omdat het uitgebreide herstelmogelijkheden heeft , RAW-bestandsherstelfunctie, een gebruiksvriendelijke interface, werkt op Windows en Mac en is redelijk geprijsd. Het biedt ook een reeks gratis tools voor gegevensbescherming die zijn ontworpen om uw gegevens veilig te houden.

Hoe u Canon-foto's kunt herstellen: stapsgewijze zelfstudie

Nu zullen we demonstreren hoe Disk Drill data recovery software te gebruiken om verwijderde foto's van een Canon camera te herstellen. Voor deze demo wordt een Windows-machine gebruikt, maar Disk Drill heeft versies voor zowel Windows als macOS. De herstelprocedure is op elk platform identiek.

 1. Download en installeer Disk Drill op je machine.
 2. Sluit de SD-kaart rechtstreeks aan op uw computer of gebruik een kaartlezer om de SD-kaart aan te sluiten zodat deze toegankelijk is voor de software.
 3. Start Disk Drill en selecteer het opslagapparaat dat de verloren foto's bevatte uit de weergegeven schijvenlijst.
 4. Klik op de Zoeken naar verloren gegevens om het apparaat te scannen op herstelbare foto's.
 5. Bekijk een voorbeeld van de bestanden die door Disk Drill zijn geïdentificeerd als herstelbaar. U kunt de resultaten filteren, zodat u alleen het type bestanden ziet dat u interesseert, zoals foto's of video's.
 6. Selecteer de bestanden die u wilt ophalen en kies een veilige opslaglocatie die niet op hetzelfde apparaat staat waarop het gegevensverlies is geleden.
 7. Klik op de Herstellen knop om het herstel te voltooien.

1️⃣ Disk Drill is compatibel met uw onbewerkte fotoformaten van uw Canon digitale camera evenals elk type extern opslagapparaat dat u gebruikt om uw foto's op te slaan. Het biedt een eenvoudig en effectief herstelproces dat uw verloren foto's terugkrijgt.

como lançar no ar em um mac

2️⃣ Disk Drill kan ook gegevens herstellen van elk schijfgebaseerd opslagapparaat zoals interne harde schijven, USB-drives en geheugensleutels. De software is extreem flexibel en kan bestanden herstellen in meer dan 400 verschillende bestandsformaten. Het is een allesomvattende oplossing voor gegevensherstel die ook gratis hulpprogramma's voor gegevensbescherming biedt om uw bestanden veilig te houden.

Hoe u de kans op herstel van een Canon-camera kunt verbeteren?

Er zijn verschillende stappen die u kunt nemen om uw kansen op succesvol herstel te vergroten, evenals maatregelen om te voorkomen dat uw belangrijke foto's verloren gaan.

⚠️ Het belangrijkste dat u moet doen als u ontdekt dat u foto's van uw camera bent kwijtgeraakt, is om stop onmiddellijk met het gebruik ervan om direct meer foto's te maken. Elke keer dat u een nieuwe afbeelding opslaat, loopt u het risico een verwijderde foto te overschrijven die u misschien wilt herstellen. Als het eenmaal is overschreven, kan het niet worden hersteld door herstelsoftware en kan het voorgoed verloren gaan.

Overweeg om de volgende best practices toe te passen om uw foto's te beschermen tegen onbedoeld wissen.

 • 🖼️ Breng foto's snel over – Haal je foto's van de camera en sla ze zo snel mogelijk veilig op. Laat de enige kopie van waardevolle afbeeldingen niet op de camera of de SD-kaart achter.
 • Label SD-kaarten - Door uw SD-kaarten te labelen, is de kans kleiner dat u per ongeluk de verkeerde formatteert.
 • 💽 Maak een back-up van je foto's – Neem na het overzetten van uw foto's naar uw computer de tijd om er een back-up van te maken voor extra bescherming. U moet sowieso regelmatig een back-up van uw computer maken. Als u dat niet bent, raden we u aan vandaag nog te beginnen.
 • & # x1f9a0; Vermijd niet-geverifieerde apparaten – Sluit uw camera alleen aan op computers waarvan is vastgesteld dat ze vrij zijn van virussen en malware. Zorg ervoor dat u altijd bijgewerkte antivirussoftware op uw computer gebruikt om infectie te voorkomen.
 • 🛡️ Firmware up-to-date houden – Wanneer firmware-updates voor uw Canon-camera worden aangeboden, installeer deze dan zo snel mogelijk. Het gebruik van verouderde firmware kan leiden tot een onverwacht scenario voor gegevensverlies dat gemakkelijk had kunnen worden vermeden.

Gevolgtrekking

Met behulp van de informatie die we hebben verstrekt, zou u verloren foto's van een Canon-camera moeten kunnen herstellen zolang u handelt voordat ze zijn overschreven door nieuwe afbeeldingen. We hopen dat je dit artikel informatief vond en wensen je veel succes met het herstellen van je verwijderde bestanden.