Al het belangrijkste over FLV-bestandsindeling

Wat is het FLV-bestandsformaat?

NAAR FLV-bestand is een binair bestandsformaat dat een bitmapvideo levert. De volledige naam van dit bestandsformaat is Macromedia Flash Video File Format, afgekort als FLV.Kenmerken en gebruik

flv-bestandsindeling

Een FLV-bestand codeert gesynchroniseerde audio- en videostreams. Elke tag in het bestand vertegenwoordigt een enkele stream. Eén audiostream kan slechts met één videostream worden gesynchroniseerd.

Een FLV-bestand heeft een header en een body. De header bevat de FLV-handtekening en -versie. Het lichaam bestaat uit afwisselende back-pointers en tags. FLV-tags bevatten het tagtype, de gegevensgrootte, de tijdstempel en de hoofdtekst of de juiste gegevens van de tag. De tijdstempel wordt gebruikt om de volgorde van de video te definiëren.você pode restaurar fotos excluídas do iphone?

Audiotags zijn vergelijkbaar met de DefineSound-tag in het SWF-formaat, behalve dat ze ook het Nellymoser 8kHz-geluidsformaat kunnen bevatten. De opslag van gegevens is in gehele getallen van meerdere bytes. Als de gegevens 8-bits zijn, gebruikt FLV niet-ondertekende bytes. Als de gegevens 16-bits zijn, worden samples opgeslagen als nummers met een klein endianteken. Voor stereogeluid worden linker- en rechtersamples afwisselend opgeslagen als links-rechts-links enz.

Videotags zijn vergelijkbaar met VideoFrame-tags in de SWF-bestandsindeling en hun payload-sectie is identiek.

Deze bestandsindeling beperkt de levering van inhoud via internet tot één video- en één audiosysteem per bestand. De inhoud wordt geleverd aan een Macromedia Flash Player. FLV-inhoud kan in SWF-bestanden worden opgenomen met behulp van externe ActionScript-verwijzingen.

Dit bestandsformaat wordt gebruikt voor levering aan eindgebruikers in de eindtoestand. Over het algemeen varieert de helderheid van de geleverde video van goed tot zeer goed.

Korte geschiedenis

De FLV-bestandsindelingsspecificatie, ontwikkeld door Macromedia en nu eigendom van Adobe Systems, is gedefinieerd in de Flash Video (FLV)-bestandsindelingsspecificatie, versie 8, copyrightverklaring 2005, pagina's 257 – 65. Vanaf 2013.Programma's die FLV-bestanden openen

ramen :

 • Bestandsviewer Plus
 • Adobe Flash Player
 • Adobe Animate CC 2015
 • Xilisoft Video Converter Ultimate
 • VideoLAN VLC-mediaspeler
 • Mediaspeler Klassiek
 • Nullsoft Winamp

Mac :

 • Adobe Flash Player
 • Adobe Animate CC 2015
 • RealNetworks RealPlayer Cloud
 • Eltima Elmedia Player
 • VideoLAN VLC-mediaspeler
 • Apple QuickTime Player met Perian-component

Linux :

 • VideoLAN VLC-mediaspeler
 • RealNetworks RealPlayer Cloud

Android :

 • BIT LABS Eenvoudige MP4-videospeler
 • antvplayer Media Converter
 • J2 Interactieve MX-speler

Zorgen

Het FLV-bestandsformaat beperkt ongecomprimeerde audio tot 44 KHz-sampling en 16-bits woorden.

Hoe verwijderde FLV-bestanden te herstellen

Het is gemakkelijk om een ​​bestand te verwijderen zonder het zelfs maar te merken. Gelukkig kun je FLV-bestanden herstellen met Disk Drill, een tool voor het herstellen van bestanden die gratis beschikbaar is!

Na het downloaden is het proces als volgt:

o melhor app para baixar musicas
 1. Klik op het gedownloade installatieprogramma en volg de gegeven stappen.
 2. Open Disk Drill. Deze applicatie detecteert automatisch alle aangesloten schijven. Disk Drill werkt op veel verschillende digitale apparaten, zoals interne en externe harde schijven, USB-flashstations, geheugenkaarten, iPhones en nog veel meer. Selecteer het station voor FLV-bestandsherstel.
 3. Selecteer in het hoofdmenu Voorkeuren, video en vervolgens flv. Op deze manier beperkt u het proces tot alleen FLV-herstel.
 4. Klik op de HERSTEL-knop. Disk Drill zal de geselecteerde schijf scannen, zoekend naar alle FLV-bestanden die er nog op staan.
 5. De scan kan worden onderbroken en later worden voortgezet. Indien nodig kunt u de sessie ook opslaan en in een later stadium verdergaan, te beginnen vanaf het punt dat u hebt opgeslagen, zonder reeds verkregen informatie te verliezen. U kunt de sessie ook annuleren.
 6. Zodra de scan is voltooid, toont Disk Drill de resultaten in een lijstvorm. Deze lijst kan worden gefilterd op datum en grootte. Selecteer de bestanden die je nodig hebt en herstel ze naar een map naar keuze.

herstel verwijderde flv

Hoe afbeeldingsbestanden te gebruiken om FLV-bestanden te herstellen

Afbeeldingsbestanden zijn een bit-voor-bit kopie van een digitaal apparaat. Omdat de kopie op binair niveau is, worden alle gegevens op het apparaat gekopieerd. Daarom zijn afbeeldingsbestanden het perfecte hulpmiddel voor het uitvoeren van een FLV-bestandsherstel zonder enig risico te lopen om informatie op het originele apparaat te vernietigen.

Disk Drill helpt je ook bij het maken van afbeeldingen. U kunt er een maken vanaf elk van uw apparaten door naar het menu Extra's te gaan dat naast elk schijfitem beschikbaar is. Een bijkomend voordeel van deze applicatie is dat het afbeeldingsbestanden maakt met de meest voorkomende formaten zoals dmg, img en iso. Deze bestandsindelingen kunnen ook met veel andere apps worden geopend.

Bovendien kunnen afbeeldingsbestanden worden gebruikt voor back-updoeleinden. Omdat ze een binaire kopie zijn, zullen de back-ups ook alle per ongeluk verwijderde bestanden bevatten. In dit opzicht kunnen ze ook helpen om te voldoen aan de algemeen aanbevolen 3 x 2 x 1-regel voor back-ups, die stelt: maak drie back-ups, twee in verschillende formaten, bewaar één op een andere plaats.