20 Beste GRATIS YouTube Video Downloader-apps [2021 Update]

YouTube is een populair platform voor het delen van video's waarmee gebruikers video's kunnen bekijken, leuk vinden, erop reageren en uploaden. U hebt toegang tot de video vanaf desktop-pc's, tablets, mobiele telefoons en laptops.

Je kunt YouTube-videodownloaders gebruiken om video's in verschillende formaten te downloaden, waaronder MP3 en MP4. Dit zijn eenvoudig te gebruiken apps die een resolutie van hoge en lage kwaliteit ondersteunen die overeenkomt met uw behoeften.

Hieronder volgt een zorgvuldig uitgekozen lijst met de beste YouTube-videodownloadtools, met hun populaire functies en websitelinks. De lijst bevat zowel open source (gratis) als commerciële (betaalde) software.

Beste YouTube-downloader voor pc en mobiele app

Naam Functies Koppeling
Itubego • Video's downloaden van meer dan 10.000 sites
• Video en audio converteren
• Volledige afspeellijst downloaden
Kom meer te weten
Door te klikken Downloader • Ondersteunt alle sites zoals Instagram, Facebook, Dailymotion, etc.
• Hiermee kunt u YouTube-afspeellijsten downloaden.
• Het detecteert automatisch YouTube-video's.
Kom meer te weten
4K-videodownloader • Audio extraheren van YouTube Music in MP3, M4A of OGG.
• Bewaar hele YouTube-kanalen
• Ondersteuning van 3D en 360 graden video.
Kom meer te weten
SnapDownloader • Video's downloaden in 8K, 4K, QHD, 1080p HD
• Download video's van meer dan 900 websites
• Converteren naar MP4 en MP3
Kom meer te weten

1) Itubego

Itubego is software waarmee je YouTube-video's kunt downloaden. Het heeft een ingebouwde YouTube-converter om video te converteren naar MP3-, MP4-, 4K- en HD MP4-video's. Deze tool ondersteunt meerdere audio- en videoformaten. Itubego zoekt automatisch naar tv-series en films online voor ondertitels wanneer u een video downloadt.


2) Door te klikken Downloader

Door te klikken Downloader wordt zo populair bij veel fans omdat het de eenvoudigste manier heeft om video's te downloaden, maar je toch geavanceerde functies biedt zoals het downloaden van afspeellijsten, live video's, ondertitels, enz. De software herkent wanneer je een video in je browser bekijkt en biedt je aan om deze te downloaden in een klik. De download is wrijvingsloos en zo gemakkelijk.

aplicativo windows 10 para jogar dvds

3) 4K-videodownloader

4K-videodownloader is een platformonafhankelijke video-downloader voor pc, Mac en Linux. Download elk type YouTube-afspeellijst met/zonder ondertitels: 'Later bekijken' en 'Gelikete video', Personal Mix-afspeellijsten. Bewaar volledige YouTube-kanalen of afzonderlijke video's in 4K-, 1080p- of 720p-kwaliteit. Extraheer audio van YouTube Music in MP3, M4A of OGG. Ondersteuning van 3D en 360 graden video.


4) Snapdownloader

Snapdownloader is een tool waarmee je YouTube-video's tot 8K-resolutie kunt downloaden. Hiermee kunt u clips bekijken, zelfs wanneer u offline bent. Met deze tool kun je gemakkelijk video's naar MP4 of MP3 converteren.


5) VidJuice

VidJuice is een applicatie waarmee je video's en audio van meer dan 1000 websites kunt downloaden. Het heeft een ingebouwde videotrimmer waarmee u de clips gemakkelijk kunt knippen. Deze software biedt een maximale bitsnelheid van 320 kbps voor audio.


6) AllMyTube

AllMyTube is een tool waarmee je gemakkelijk YouTube-video's kunt downloaden. Hiermee kunt u YouTube-video's opslaan met slechts één muisklik. Je kunt zowel het YouTube-kanaal als de afspeellijst downloaden. Ondersteunt meer dan 10.000 websites.


7) Luchtig

Luchtig is een YouTube-video-downloader waarmee je video's kunt downloaden in verschillende formaten, waaronder FLV en 3GP. Airy kan worden gebruikt om YouTube-video's naar MP3 te converteren. U kunt het ook integreren met browsers zoals Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, enz.


8) Softorino YouTube-converter

Softorino YouTube-converter helpt je om elke video met een enkele klik te downloaden en te converteren. Hiermee kunt u video's converteren naar MP3, MP4 voor elk Apple-apparaat of iPhone. Met deze applicatie kun je de link van YouTube-video's zoeken of kopiëren zonder applicatie. Softorino YouTube Converter herkende automatisch de bronwebsite.


9) Allavsoft

Allavsoft is een tool waarmee je video's van meer dan 100 websites kunt downloaden. Met deze applicatie kun je clips opslaan in HD 1080p, 4K 4096p en meer. Hiermee kunt u video downloaden met slechts één muisklik. U kunt clips converteren naar FLV, F4F, F4V, WebM en F4M. Het heeft ingebouwde spelers om muziek en films af te spelen.


10) VideoProc

VideoProc ondersteunt YouTube en vele andere audio- of videomediasites. U kunt dit programma gebruiken om video's te downloaden. Het helpt je om video's te converteren naar verschillende formaten, waaronder MP4 en MP3. Met VideoProc kunt u ook online zoeken naar overeenkomende ondertitelteksten voor tv-programma's en films.


elf) uTube-downloader

baixar música do spotify para mp3 grátis

uTube-downloader by MinTool stelt je in staat om video's van HD-kwaliteit te downloaden en ze gemakkelijk te converteren naar MP3-, MP4- en wav-formaten. U kunt batchgewijs bestanden downloaden en converteren en afspeellijsten downloaden.


12) WinxDVD

WinxDVD is een YouTube-downloader waarmee je video's in batch kunt downloaden. Deze tool bevat na installatie geen advertenties. Met WinxDVD kun je video's opslaan in MP3, MP4, WebM (audiovisuele media) of FLV (Flash Video). Je kunt het gebruiken om video's tot 8K-kwaliteit te downloaden. Het helpt je ook om je 'Later bekijken'-video's te downloaden.


13) Vidmate

Vidmate is een YouTube-downloader-app die is ontworpen voor het downloaden van YouTube en andere video's. Het is een van de beste YouTube-video-downloaders voor Android die één zoekbalk bevat om naar een specifieke video te zoeken. Met deze gratis YouTube-downloader van hoge kwaliteit voor Android-app kun je YouTube-video's in verschillende kwaliteit downloaden. U kunt op de titel van een video tikken of op de downloadknop tikken om een ​​video te downloaden.

Download link: https://vidmate-apk.com


14) ClipGrab

ClipGrab is een YouTube-downloadertool die is ontworpen voor Windows, Mac en Linux. Het is een van de gratis YouTube-downloaders waarmee je gedownloade video kunt converteren naar MPEG4 (Moving Picture Experts Group), MP3 of andere formaten. Deze gratis YouTube-website voor het downloaden van video's kan ook worden gebruikt om video's te downloaden van andere websites zoals Facebook, Vimeo, enz.

Download link: https://clipgrab.org


15) Videogrijper

Met Video Grabber kun je video's downloaden van YouTube en andere websites. Het is een van de beste online YouTube-downloaders voor pc waarmee je je favoriete video's kunt opslaan in MP4-, 3GP-, FLV-, MP3-indeling, enz. Video Grabber YouTube-videodownloader-app ondersteunt ook het downloaden van HD-video's. Je kunt deze gratis Android-app voor YouTube-downloader gebruiken om video's zonder enige beperking te downloaden. Het is een van de gratis YouTube-besparingstools waarmee je videobestanden kunt converteren voor Android, iPhone, iPad, enz.

Download link: https://www.videograbber.net/


16) Elke video-omzetter

Any Video Converter is een van de beste YouTube-video-downloaders voor pc die een breed scala aan video-ingangen ondersteunt. U kunt video's converteren vanaf elk uitvoerapparaat, inclusief iPhone, iPad, Apple TV, Samsung en meer. Deze online YouTube-video-downloader helpt je om video's en muziek in één stap te downloaden. Met de nieuwste versie kun je ook video's op dvd branden.

Download link: https://www.any-video-converter.com/products/for_video_free/


17) Snaptube

Snaptube is een veilige YouTube-video-downloader-app waarmee je een video in verschillende resoluties kunt streamen of downloaden. U kunt eenvoudig uw eigen resolutie selecteren die aan uw vraag voldoet met behulp van deze YouTube-video-downloader-pc. Deze gratis YouTube-downloader-app ondersteunt ook andere websites zoals Facebook, WhatsApp.com, Instagram en meer.

Download link: https://www.snaptube.com


18) Tubemate

melhor aplicativo para baixar músicas do youtube

Tubemate is een gratis YouTube-downloadertool waarmee je YouTube-video's kunt downloaden. Het is een van de gratis YouTube-downloaders waarmee je een SD-kaart of een bepaalde map kunt instellen om de video op te slaan. Met deze YouTube-video-download-app kun je de downloadsnelheid aanpassen. Deze gratis YouTube-videodownloader-pc kan je helpen je voorkeurstaal te wijzigen. Als u per ongeluk de taal hebt gewijzigd, kunt u deze eenvoudig herstellen.

Download link: http://tubemate.net/


19) Videospeler

Videoder is een gratis video-downloader-tool voor het downloaden van video's van pc. Dit is een van de veiligste YouTube-downloaders voor Windows en Android waarmee je je eigen verzameling video's kunt bouwen die je leuk vindt. Behalve YouTube kun je het gebruiken om video's van meer dan 50 websites te downloaden. Met deze YouTube-video-downloader voor Android kun je 4K-video's downloaden.

Download link: https://www.videoder.com


20) Gihosoft

Gihosoft is een gratis YouTube-video-downloader voor pc om YouTube-video's op te slaan. U kunt deze tool gebruiken om YouTube-video's naar MP3 te converteren. Het is een van de gratis YouTube-downloaders waarmee je ondertitels aan video kunt toevoegen. Met Gihosoft kun je het YouTube-kanaal, de afspeellijst en de thumbnail van video's opslaan in 1080P-, 4K- of 8K-formaten. Het is een van de beste YouTube-ripper.

Download link: https://www.gihosoft.com/free-youtube-downloader.html

Video's downloaden van YouTube

Hieronder volgt een stapsgewijs proces voor het downloaden van video's van YouTube met iTubeGo:

Stap 1) Download iTubeGo-software

Download de software van https://itubego.com/youtube-downloader/

Stap 2) Installeer de software

Installeer de software door het .exe-bestand te openen, de algemene voorwaarden te accepteren en het pad te zoeken.

Stap 3) Open de video-downloadersoftware

Dubbelklik op de snelkoppeling 'iTubeGo' beschikbaar op het bureaublad

Stap 4) Plak de URL van de video die je wilt downloaden

Klik op de knop 'Plak URL'

Stap 5) Plak de URL en begin met downloaden

melhores aplicativos de edição de fotos para pc

U ziet het volgende dialoogvenster:

 1. Plak de URL https://www.youtube.com/watch?v=x-QfL_BmZVE
 2. Klik op de knop 'Download' om videobestanden in hoge kwaliteit te downloaden.

Je video wordt gedownload.

Stap 6) Controleer de gedownloade video en speel af

Klik op de knop 'Gedownload' in het linkerdeelvenster en klik op de afspeelknop om de video af te spelen

FAQ

⚡ Wat is de beste software voor het downloaden van YouTube-video's?

Hieronder volgen een van de beste software voor het downloaden van YouTube-video's:

 • iTubeGo
 • SnapDownloader
 • Luchtig
 • Allavsoft
 • Snaptube
 • TubeMate

❗ Waarom een ​​YouTube Video Downloader gebruiken?

Met YouTube Video Downloader kun je YouTube-video's downloaden in het door jou gewenste formaat. Het stelt je ook in staat om de gedownloade video's in je opslag op te slaan van waaruit je de gedownloade video's in de toekomst kunt bekijken.

💻 Hoe een YouTube-video te downloaden

Hieronder volgt een stapsgewijs proces voor het downloaden van een YouTube-video:

 • Stap: 1) Download een van de YouTube Video-downloadertools
 • Stap: 2) Installeer de YouTube-downloadertool op uw systeem
 • Stap: 3) Open de tool eenmaal geïnstalleerd
 • Stap: 4) Kopieer de URL-link van de YouTube-video die je wilt downloaden en plak deze in het gegeven linkveld
 • Stap: 5) Kies de kwaliteit en het formaat van de video
 • Stap: 6) Kies het downloadpad in uw systeem
 • Stap: 7) Druk op de knop Downloaden en de video wordt gedownload