15+ BESTE mobiele testserviceproviders

Mobiel testen is de procedure waarbij de mobiele apps worden getest op functionaliteit, bruikbaarheid en consistentie. Mobiel testen kan zowel handmatig als geautomatiseerd worden gedaan.

Er zijn veel opties beschikbaar als het gaat om de analyse van de functionele tests, prestatietests, belastingtests en gebruikerservaring voor het testen van mobiele applicaties. Hieronder volgt een zorgvuldig uitgekozen lijst van de beste mobiele testserviceproviders met hun populaire functies, belangrijke statistieken en websitelinks.

Beste mobiele testserviceprovider

Naam Hoofdkwartier Gesticht Bedrijfsomvang Koppeling
Denk Sys Sunnyvale, Californië2012400+ Kom meer te weten
QASource Pleasanton, Canada2002501-1000 medewerkers Kom meer te weten
ImpactQA New York, VS2011250 – 999 medewerkers Kom meer te weten

1.ThinkSys

ThinkSys is een IT-bedrijf dat diensten levert aan klanten voor het testen van mobiele apps. Deze organisatie optimaliseert de prestaties en productiviteit en helpt u een snel rendement op uw investering te behalen. Ze creëren robuuste en geavanceerde technologietoepassingen op maat die inspelen op de unieke zakelijke behoeften van klanten.

Gesticht: 2012

Hoofdkwartier: Californië

Plaats: VS, Indië.

Medewerkers: 400+

Testdiensten voor mobiele apps: Mobiele webtests, mobiele testautomatisering, functionele tests van mobiele apps, bruikbaarheidstests voor mobiele apps, cloudgebaseerde tests voor mobiele apps, enz.

Grote klanten: Shutterstock, ProActive, Nowvel, Delight Me, Lumata

Koppeling: https://www.thinksys.com/services/software-testing/mobile-testing/


2.QASource

QA Source is een leverancier van mobiele testdiensten die hoogwaardige outsourcingdiensten levert met behulp van een hybride offshore-model. Het helpt u offshore technisch talent te combineren met Amerikaans management en QA-ingenieurs, waardoor u de risico's kunt vermijden die vaak gepaard gaan met een testteam op afstand.

Gesticht: 2002

Hoofdkwartier: Pleasanton, CA.

Plaats: TOEPASSINGEN

Aantal werknemers: 501-1000 medewerkers

Mobiele testdiensten: Over-the-air (OTA) testen, onderbrekingstesten, testen van gebruikersinterface, testen van geluid/trilling, testen van prestaties, testen van functionaliteit, testen van vereisten.

Grote klanten: SkillRoad, Fun Mobility, Dartmouth, Techsmith.

Koppeling: https://www.qasource.com/mobile-qa


3.ImpactQA

ImpactQA is een van de beste bedrijven voor het testen van mobiele applicaties die handmatige en geautomatiseerde app-testoplossingen biedt. Dit mobiele testbedrijf biedt een team van expertise voor het testen van Android- en iOS-apps. Het biedt op maat gemaakte en kosteneffectieve diensten op de wereldmarkt met hooggekwalificeerde QA-testers.

Gesticht: 2011

Hoofdkwartier: New York, VS

Plaats: TOEPASSINGEN

Aantal werknemers: 250 - 999

Testdiensten voor mobiele apps: Automatisering van mobiele tests, testen van mobiele applicaties, testen van websites, testen van mobiele beveiliging, testen van mobiele prestaties.

Grote klanten: Panasonic, Deloitte, Rocket Internet, Schneider Electric, Yum Brand, Terex, NYRR.

Koppeling: https://www.impactqa.com/mobile-testing


4.TestingXperts

TestingXperts is een bedrijf gespecialiseerd in mobiel en software testen. Dit app-testbedrijf helpt hun klanten om de QA-functie te transformeren om productiefouten te verminderen. Het heeft een team van moderne testers gericht op CI/CD, testautomatisering en shift left-methodologieën.

Gesticht: 2013

Hoofdkwartier: Londen

Plaats: VS, Canada, India, VK.

Medewerkers: 1001-5000.

Testdiensten voor mobiele apps: NextGen, Nonfunctional, Testconsultant, Functioneel, DevOps.

Belangrijkste klanten industrie: Bankwezen en Financieel, Gezondheidszorg en GezondheidTech, Retail, Onderwijs en EduTech, Media en Uitgeverij, Digitale Media en Reclame, Telecom.

Koppeling: https://www.testingxperts.com/services/mobile-testing/


5.Qainfotech:

QA InfoTech is een CMMI Level III gecertificeerd bedrijf. Ze bieden een breed scala aan mobiele testdiensten met jarenlange expertise en helpen klanten over de hele wereld.

Gesticht: 2003

Hoofdkwartier: Michigan

Plaats: TOEPASSINGEN

Aantal werknemers: 1001 tot 5000 medewerkers

Mobiele testdiensten: Mobiele functionele tests, mobiele prestatietests, mobiele beveiligingstests, mobiele bruikbaarheidstests, toegankelijkheidstests en instructieontwerp.

Grote klanten: e-Learning Giant, Worksoft Automation, API-automatisering voor een BFSI-organisatie, BFSI-organisatie.

Koppeling: https://qainfotech.com/mobile-testing-services.html


6.QualiTest-groep

QualiTest is een gespecialiseerd bureau dat werkt aan mobiel testen en kwaliteitsborging. Ze helpen bij het ontwerpen en leveren van oplossingen die gebruikmaken van een diepgaand, branchespecifiek begrip van testtechnologie.

Gesticht: 1997

Hoofdkwartier: TOEPASSINGEN

Plaats: Amerika, VK, Europa, India, Canada, Mexico.

Mobiele testdiensten: Automatiseringstesten, Managed Crowd Testing, Prestatietests, Functioneel Testen, Toegankelijkheidstests, Privacy- en beveiligingstests, Roamingtests.

Aantal werknemers: 1000+

Grote klanten: Microsoft, Google, GE, Johnson & Johnson, enz.

Koppeling: https://www.qualitestgroup.com/solutions-overview/software-testing-services/mobile-testing-service/


7. Kwaliteit

Kualitatem is een onafhankelijk serviceprovider voor mobiele tests met een indrukwekkende staat van dienst in het bedienen van Fortune 500-bedrijven. Ze hebben een sterk team van ervaren en gecertificeerde professionals, de nieuwste technologieën en een onderzoeks- en ontwikkelingsteam om innovatieve oplossingen uit te brengen.

Gesticht: 2009

Hoofdkwartier: New York

Plaats: VS, Dubai

Aantal werknemers: 51-200 medewerkers

Mobiele testdiensten: Mobiele toegankelijkheidstests, mobiele lokalisatietests, mobiele testautomatisering, mobiele penetratie- en beveiligingstests, platformonafhankelijke testen

Grote klanten: YourPDi, Emiraat, FedEx, Xam, ZynBit, enz.

Koppeling: https://www.kualitatem.com/mobile-testing


8. Apphawks

Apphawks is een mobiele serviceprovider die hoogwaardige QA-services uitbesteedt aan alle klanten die een QA-partner uit Polen willen hebben. Het is een van de zeer vertrouwde en innovatieve softwaretestbedrijven voor klanten in Europa en de Verenigde Staten.

Gesticht: 2017.

Hoofdkwartier: Poznan, Groot-Polen

Plaats: Polen

Aantal werknemers: 1-10 medewerkers

Mobiele testdiensten: Functioneel testen, regressietesten, bruikbaarheidstesten, compatibiliteitstesten, configuratietests, integratietests en systeemtests

Grote klanten: Barnebys, Soopa, RoamlerCare, SimpleAuctionSite, Vived, enz.

Links: https://apphawks.com/testing-services/mobile-testing-services


9. ClicQA

ClicQA is een onafhankelijk Mobile Testing-serviceproviderbedrijf dat moderne testtechnieken gebruikt om onberispelijke softwaretestservices te leveren. ClicQA is toegewijd om end-to-end mobiele testdiensten aan te bieden en ze zorgen ervoor dat uw mobiele app nauwkeurig werkt om uw zakelijke doelen te bereiken.

Gesticht: 2009

Hoofdkwartier: Hyderabad, Telangana

Plaats: India, Engeland, VS

Aantal werknemers: 500+

Mobiele testdiensten: Functionele tests van mobiele apps, prestatietests, bruikbaarheid van mobiele apps en compatibiliteitstests en beveiligingstests van mobiele apps

Grote klanten: CallHealth, Bajaj Electricals LTD, Jarvis, Zicom, Serosoft, Peridot Solutions, Reliance General Insurance, Bharati AXA, Tata Capital, Kotak Life, enz.

Links: https://www.clicqa.com/blogs/address-mobile-app-functional-non-functional-testing-needs-clicqa/


10. Testbytes

Testbytes is een bedrijf dat zich bezighoudt met een verscheidenheid aan softwarefouten of -scenario's en diensten van goede kwaliteit levert aan klanten. Het heeft automatiseringstests aangenomen met de nieuwste tools die uw softwareontwikkeling sneller maken. Dit bedrijf biedt een mobiele testservice voor Android- en iOS-besturingssystemen.

Gesticht: 2013

Hoofdkwartier: TOEPASSINGEN

Plaats: India

Medewerkers: Tussen 51-200.

Mobiele testdiensten: Functioneel testen, testen op bruikbaarheid, prestatietests, bètatests, installatietests, handmatig testen, testautomatisering, beveiligingstests, enz.

Grote klanten: Softbreaks, Dr.Foodle, Loop Health, Lyriko, CIND, enz.

Koppeling: https://www.testbytes.net/mobile-app-testing/


11. CresTech

CresTech is een gespecialiseerde mobiele applicatietest- en QA-serviceprovider. Het bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in het leveren van alle soorten oplossingen voor het ontwikkelen en testen van mobiele apps.

Gesticht: 2005

Hoofdkwartier: Noida- India

Plaats: VS, Indië.

Aantal werknemers: 201-500 medewerkers

Mobiele testdiensten: End-to-end testen van mobiele applicaties, testautomatisering, testen van mobiele apps, consultatie, testen op mobiele cloud.

Koppeling: https://www.crestechglobal.com/mobile-application-testing.php


12. Indium-software

Indium is een mobiel testbedrijf dat softwaretests en kwaliteitsborgingsdiensten aanbiedt voor wereldwijde industrieën. Dit bedrijf volgt een procesgerichte testautomatiseringsaanpak. Het helpt u bij het testen van mobiele, web- en cloudgebaseerde applicaties. Indium zorgt ervoor dat de functionaliteit van uw software overeenkomt met de specificaties van de vereisten.

Gesticht: 1999

Hoofdkwartier: Californië

Plaats: TOEPASSINGEN

Medewerkers: 1100+

Softwaretestservices: Testdiensten, Testdiensten op basis van tools, Digitale QA, UphoriX. Het slimme testplatform.

Grote klanten: Forbes, iMOBI

Koppeling: https://www.indiumsoftware.com/mobile-apps-testing-services/


13. Bug Raptors

BugRaptors is een van de beste mobiele serviceproviders. Ze bieden de beste software en testdiensten voor mobiele applicaties. Het bedrijf biedt de beste oplossingen voor het testen van mobiele apps voor de behoeften van hun klanten. Ze bieden uitzonderlijk betrouwbare diensten voor kwaliteitsanalyse en softwaretests.

Gesticht: 2016

Hoofdkwartier: TOEPASSINGEN

Plaats: VS, India

Aantal werknemers: 200 - 499

Mobiele testdiensten: Functionele testen, bruikbaarheidstesten, prestatietests, compatibiliteitstesten en netwerkconnectiviteit.

Grote klanten: 2toLead, SimTutor, Allego, Key Rider, Shatri Store.

Koppeling: https://www.bugraptors.com/service/mobile-application-testing/


14. Denk aan toekomstige technologieën

Think Future Technologies is een toonaangevend bedrijf voor mobiele ontwikkeling en testen. Het biedt end-to-end testen voor mobiele apps, inclusief prestaties, functionaliteit, beveiliging, bruikbaarheid en testautomatisering.

Gesticht: 2006

Hoofdkwartier: India

Plaats: VS, India, Dubai

Aantal werknemers: 250-299

Mobiele testdiensten: Mobile Web Testing, Mobile Test Automation, Mobile App Performance Testing, Mobile App Functionality Testing, Cloud-based App Testing.

Grote klanten: Muzic.io, Mothervista, Beam, MakeMeReach, Linkury, Namshi

Koppeling: https://www.tftus.com/mobile-app-testing


15. Testmatiek

Testmatick is een serviceprovider voor het testen van mobiele en webapplicaties. Dit is een van de beste testbedrijven voor mobiele apps met een goede reputatie als geautomatiseerde testserviceprovider voor iOS- en Android-platforms. Het mobiele testteam van Testmatick richt zich op het leveren van de juiste testdiensten en informatie volgens de behoefte van hun klant.

Gesticht: 2009

Hoofdkwartier: New York, Verenigde Staten

Plaats: VS, Oekraïne

Aantal werknemers: 50 - 249

Grote klanten: Wereldwijd, VeraCloud, Hubrick, Onderhandeling, dashmakan.

Koppeling: https://testmatick.com/our-qa-services/mobile-testing-services/


16.Testscenario

TestScenario is een van de beste serviceproviders voor mobiele tests die test- en QA-experts aanbieden om uw native en hybride mobiele apps te testen op prestaties, bruikbaarheid, integratie, schaalbaarheid voor on-demand apps of mobiele enterprise-apps. Ze hebben kaders die u helpen om in minimale tijd een betere testdekking te krijgen.

Gesticht: 2014

Hoofdkwartier: Ahmedabad, India

Plaats: India, Verenigd Koninkrijk

Aantal werknemers: 10-49

Testdiensten voor mobiele applicaties: Testen van echte apparaten, end-to-end testen van mobiele apps, testen van mobiele toegankelijkheid en het maken van frameworks voor mobiele automatisering.

Koppeling: https://www.testscenario.com/mobile-app-testing-services

FAQ:

❓ Wat zijn de uitdagingen bij mobiel testen?

Hier zijn enkele belangrijke uitdagingen bij mobiel testen:

 • Variaties van mobiele gebruikersinterfaces vormen een belangrijke uitdaging bij het testen van mobiele apparaten.
 • U moet een op apparaten gebaseerde testbenadering volgen, wat niet eenvoudig is.
 • Mobiele apps zijn erg vatbaar voor beveiligingsrisico's en daarom is de beveiliging van apps een zeer belangrijke zorg in het app-ontwikkelingsproces.
 • Mogelijk moet u de apparaten investeren en kopen met de combinaties van besturingssysteem en modelgrootte.

⭐ Factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het selecteren van de beste aanbieder van mobiele testservices.

Hier zijn enkele belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een serviceprovider voor mobiel testen selecteert.

 • Aantal succesvol opgeleverde projecten : Dit is het belangrijkste aspect bij het selecteren van het mobiele testservicebedrijf. U moet ook hun eerdere en huidige klanten controleren, samen met de leverbaarheid.
 • Aantal testspecialisten: De testbedrijven voor mobiele apps moeten over voldoende middelen beschikken voor verschillende tests die mobiele tests uitvoeren.
 • Ervaren testteam: Ze moeten deskundige mobiele testers hebben om uw applicatie te testen, zodat deze overeenkomt met de benchmarks en industriestandaarden.
 • Voordelige prijsstelling: Dit is een van de belangrijkste componenten. U moet het juiste mobiele testserviceproviderbedrijf selecteren dat hoogwaardige mobiele testdiensten levert tegen een redelijke prijs.

🏅 Wat zijn de belangrijke strategieën voor het testen van mobiele applicaties?

Applicatieprestaties op een mobiele telefoon of een ander smartapparaat worden meestal gemeten in de volgende drie categorieën.

Hier zijn drie belangrijke strategieën voor het testen van mobiele applicaties:

 • Apparaatprestaties: Om de prestaties van het apparaat te controleren, moet u het opstarten van de app, de levensduur van de batterij tijdens het gebruik van een app, het geheugenverbruik, de compatibiliteit van hardware/software en het gebruik van bronnen controleren terwijl de app op de achtergrond actief is.
 • Server/API-prestaties: Om de server-/API-prestaties te kennen, moet u de gegevens controleren en lezen die door de server worden gegenereerd, zoals API-aanroepen zoals app- en server-uptime of downtime.
 • Netwerkprestaties: De netwerkprestaties van de app op verschillende netwerken en netwerkeigenschappen moeten worden gemeten. Voor netwerkprestaties controleert u netwerkprestatiestatistieken zoals jitter, pakketverlies en netwerksnelheid.

❗ Wat is de checklist voor het testen van mobiele apps?

Het testen van de prestaties van mobiele apps is een belangrijke maatregel vóór de release. Het testen van mobiele app-prestaties wordt gedaan met de onderstaande checklist:

 • Hoeveelheid RAM die nodig is om de app te gebruiken
 • Controleer de snelheid en responstijd van APP onder verschillende netwerken en omstandigheden.
 • U moet zorgen voor een realistische gebruikerservaring onder verschillende netwerkomstandigheden.
 • Controleer of de gewenste resultaten worden behaald bij meerdere verbindingen.
 • Zorg ervoor dat de applicatie niet vastloopt.
 • Controleer of de mobiele applicaties goed presteren tijdens het gebruik van data, wifi of andere verbindingen.
 • Bewaak de uptime en knelpunten tijdens het gebruik van mobiele API
 • Test de mobiele applicatie met een maximum aantal gelijktijdige gebruikers
 • Controleer ten slotte de mobiele app tot het uiterste.