13 BESTE Android-app-ontwikkelingsboeken (update 2021)

Android is een mobiel besturingssysteem ontwikkeld door Google. Het is gebaseerd op een aangepaste versie van de Linux-kernel en andere open-sourcesoftware. Android is voornamelijk ontworpen voor mobiele apparaten met touchscreen, zoals smartphones en tablets.Hier is een samengestelde lijst van Top 13 Android-programmeerboeken, want die zouden deel moeten uitmaken van de bibliotheek van elke beginner tot gevorderde Android-ontwikkelaar.

1) Headfirst Android-ontwikkeling: een hersenvriendelijke gids 1e editieHeadfirst Android Development is een boek geschreven door David Griffith. Je leert hoe je je app structureert, interfaces ontwerpt, een database maakt, je app laat werken op verschillende smartphones, enz.

Dit Android-boek gebruikt een visueel rijk formaat om je geest te prikkelen. Het is ook ontworpen voor de beginner en voor de manier waarop je hersenen werken.

Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon
2) Android-programmering voor beginners

Android-programmering voor beginners is geschreven door John Horton. Het boek laat je kennismaken met alle fundamentele concepten van programmeren in een Android-context, van de basis van Java tot het werken met de Android API.

Alle voorbeelden gebruiken de bijgewerkte API-klassen en zijn gemaakt vanuit Android Studio, de officiële Android-ontwikkelomgeving. Aan het einde van dit boek bent u klaar om uw aangepaste toepassingen in Android en Java te gaan bouwen.Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon3) Android programmeren met Kotlin voor beginners

Android programmeren met Kotlin voor beginners is een boek geschreven door John Horton.

Het boek begint met u enig basisbegrip te geven van hoe Kotlin en Android samenwerken. Het boek behandelt ook hoe u uw apps beter kunt presenteren met behulp van verschillende lay-outs. Je leert ook hoe animaties, afbeeldingen en implementaties in je Android-app.

Aan het einde hiervan heb je gedegen kennis over Kotlin-programmeerconcepten en begin je met het bouwen van je volledig uitgeruste Android-apps.

Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon

4) Head -First Kotlin: een hersenvriendelijke gids

Headfirst Kotlin is een complete introductie tot coderen in Kotlin. Dit naslagwerk helpt je de Kotlin-taal te leren met een unieke methode. De syntaxis en how-to-handleidingen en leren je denken als een geweldige Kotlin-ontwikkelaar.

In dit boek leer je alles, van de basis van taal tot verzamelingen, lambda's, generieke termen en functies van een hogere orde. Dit leermateriaal is ontworpen voor de manier waarop je hersenen werken om je Android-apps te maken.

Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon5) Android App Ontwikkeling FD

Android App Development For Dummies is geschreven door Michael Burton. In dit boek vindt u de nieuwste programmeertechnieken die profiteren van de nieuwe functies van het Android-besturingssysteem.

Dit naslagwerk helpt Android-ontwikkelaars om direct een goede gebruikersinterface te ontwerpen, verschillen tussen telefoon- en tabletapplicaties te ontwerpen en veelvoorkomende valkuilen te vermijden.

Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon6) Android 9 ontwikkelingskookboek

Android 9 Development is een boek geschreven door Rick Boyer. In dit naslagwerk vindt u oplossingen voor gebruikersinterfaces, multitouch-bewegingen, webservices, enz. U leert ook over functies zoals de telefoon, camera en versnellingsmeter.

Daarnaast vindt u ook handige stappen voor het inpakken van uw app voor de Android Market. Dit naslagwerk helpt u nieuwe problemen op te lossen terwijl u uitdagendere projecten aanpakt.

Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon7) Android Cookbook: problemen en oplossingen voor Android-ontwikkelaars

Android Cookbook is geschreven door Ian F. Darwin. Dit Android-studiemateriaal bevat veel belangrijke onderwerpen die je helpen om te werken met gebruikersinterfaces, multitouch-bewegingen, locatiebewustzijn en specifieke apparaatfuncties zoals telefoon, camera en versnellingsmeter.

Dit boek bewijst ook het beste referentiemateriaal voor ontwikkelaars die bekend zijn met Java, de basisprincipes van Android en de Java SE API. Dit boek biedt een duidelijke oplossing en voorbeeldcode die u direct in uw project kunt gebruiken.

Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon8) Ontwikkeling van Android-games beheersen

como recuperar um documento do Microsoft Word

Mastering Android Game Development is een boek geschreven door Raul Portales. Dit boek is een ideaal naslagwerk voor het ontwikkelen van interactieve en complexe Android-games. Je leert ook alle belangrijke aspecten van het ontwikkelen van een spel met een ruimteschietspel als voorbeeld dat met je mee zal evolueren door de hoofdstukken.

Dit boek behandelt ook het onderwerp frame-voor-frame animaties en bronanimaties. Ten slotte leert het boek hoe u Google Play-services kunt configureren en gebruiken op de ontwikkelaarsconsole.

Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon


9) Alles-in-één ontwikkeling van Android-applicaties voor dummies

Android Application Development Alles-in-een voor Dummies is een boek geschreven door Barry Burd. Het bevat de informatie die u nodig hebt om aan de slag te gaan met het ontwikkelen van apps voor Android.

U leert hoe u gegevens kunt beheren, coole telefoonfuncties kunt programmeren, uw applicaties kunt verfijnen, zelfverzekerd door de Android-ontwikkelkit kunt navigeren, enz.

Dit boek behandelt alle basisprincipes van Android-programmering, technieken voor het ontwikkelen van geweldige Android-applicaties, beoordelingen van Android-hardware en nog veel meer.

Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon


10) Android-beveiligingskookboek

Dit Android-referentieboek is geschreven door Keith Makan. Dit boek leert lezers een Android-beveiligingsbeoordelingskader te gebruiken. Je leert ook hoe je plug-ins kunt ontwikkelen om het framework aan te passen.

Het boek behandelt onderwerpen zoals hoe u reverse engineering kunt uitvoeren. U leert ook hoe u veelvoorkomende kwetsbaarheden voor geheugenbeschadiging kunt vinden. Samenvattend kunnen we stellen dat dit Android-referentieboek ook een praktische analyse biedt van verschillende gebieden van Android-applicaties en -besturingssystemen.

Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon


elf) APP-GEHEIMEN: Hoe maak je een Million Dollar-app?

APP SECRETS: How To Create A Million Dollar App is een boek geschreven door Sean Casto. Het boek geeft je een tip om succesvolle apps te maken.

Het boek laat zien hoe u van uw app-idee een miljoenenrealiteit kunt maken. Hiermee kunt u uw app-bedrijf van de grond af opbouwen en een Android-app maken die het leven van miljoenen mensen over de hele wereld beïnvloedt.

Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon
12) Ontwikkelingsbenodigdheden voor Android Studio 3.0 - Android 8-editie

Android Studio Development Essentials is een boek geschreven door Neil Smyth. Het geeft een overzicht van de stappen die nodig zijn om een ​​Android-ontwikkel- en testomgeving op te zetten. Een overzicht van Android Studio, de code-editor en de Layout Editor-tool.

Het boek heeft ook veel extra geavanceerde functies van Android Studio, zoals het maken van instant-apps, app-links, Gradle build-configuratie en Android Studio Profiler.

Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon13) Android-programmering: grenzen verleggen

Android Programming: Pushing the Limits is een boek geschreven door Erik Hellman. De schrijver geeft deskundige tips, trucs en weinig bekende technieken over Android-ontwikkeling.

Het boek behandelt onderwerpen als het maken van uw aangepaste weergaven, het beheersen van Android Studio en Gradle, het programmeren van intekst-naar-spraak en spraakherkenning, het uitvoeren van achtergrondverwerking, het gebruik van verborgen Android-API's, enz.

Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon