11 BESTE Fiverr-alternatieven (sites zoals Fiverr) in 2021

Fiverr is een website die je helpt om als freelancer aan je baan te komen. Het biedt banen met betrekking tot digitale marketing, schrijven, vertalen, audiobewerking, videobewerking, enz. Deze site biedt ook een eenvoudige manier om een ​​indrukwekkend portfolio op te bouwen.

Deze freelance Job-website is echter niet zonder gebreken. Het staat geen contact toe buiten Fiverr, een laag inkomen, 20% Fiverr commissie, vraag naar extra werk, etc. zijn enkele van de nadelen.

Hieronder volgt een zorgvuldig uitgekozen lijst van sites zoals Fiverr, met hun populaire functies en websitelinks. De lijst bevat zowel open source (gratis) als commerciële (betaalde) software.

Beste Fiverr-alternatieven: topwebsites zoals Fiverr

1) upwork

Upwork is een portal voor het krijgen van freelance banen. Deze sterke concurrent van Fiverr levert algemene jobs op het gebied van IT en netwerken, data science, administratief werk, boekhouding, vertaling, enz.

U kunt deze alternatieve website van Fiverr gebruiken om onbeperkt voorstellen naar klanten te sturen. Zodra u een relatie aangaat met een nieuwe klant, wordt een vergoeding van 20% in rekening gebracht. Het is een zeer vriendelijke website voor beginners.

Koppeling: https://www.upwork.com/


2) Solidgigs

Solidgigs is een freelance website voor beginners die een verscheidenheid aan banen omvat, zoals een gastblogger, media-adviseur, salesforce-beheerder, enz. Het biedt u snel en probleemloos toegang tot interviews.

Deze site bevat downloadbare scripts, tools, sjablonen en spreadsheets. Het helpt je om met minimale inspanning je baan te vinden.

Koppeling: https://solidgigs.com/


3) Freelancer

Deze website biedt banen zoals gegevensinvoer, productsourcing, verkoop en marketing, human resources, het schrijven van inhoud, boekhoudkundige vertaling, enz. Zodra u zich registreert en inlogt bij Freelancer, kunt u 8 gratis applicaties krijgen voordat u lidmaatschapsgelden betaalt. Als u freelancewerk op deze site wilt doen, moet u bieden op de kosten en een voorstel doen. Het is een van de beste alternatieven voor Fiverr, dat een toegewijd team van adviseurs heeft dat je helpt om sneller aangenomen te worden.

Koppeling: https://www.freelancer.com/


4) Docent

Guru is een freelance site die beginners helpt om een ​​profiel aan te maken. Op deze website kunnen freelancers werken op het gebied van financiën, marketing, engineering, administratie, enz.

Het is een van de beste Fiverr-concurrenten die een gemakkelijke manier biedt om contact op te nemen met potentiële werkgevers. Dit platform plaatst elke dag een enorme hoeveelheid vacatures. Guru trekt 5% tot 9% betaling af die je hebt gekregen na het succesvol voltooien van een taak.

Koppeling: https://www.guru.com/


5) Servicelandschap

Servicescape is een freelance vacaturesite die werkt met startups en MKB'ers. Deze website zoals Fiverr biedt banen voor redacteuren, vertalers, grafisch ontwerpers, schrijvers, enz. U kunt op verschillende manieren met klanten communiceren door een bericht te sturen, te bellen, enz.

Koppeling: https://www.servicescape.com/


6) Mensen Per Uur

PeoplePerHour is een in het VK gevestigd platform dat zakelijke toegang biedt aan mensen die geïnteresseerd zijn in freelancewerk.

Het helpt deze mensen om klanten te verbinden. Op deze site kunt u uw talent laten zien, ingehuurd per project of per uur.

Koppeling: https://www.peopleperhour.com/


7) Hubstaff Talent

Hubstaff Talent is een andere vervanger voor de Fiverr. Dit platform stelt mensen in staat om fulltime te werken, op basis van een uurcontract en een vaste prijs. Je vindt er een baan als netwerk- en infrastructuurbeheerder, helpdeskmanager, receptioniste, accountmanager, productmarketing, etc.

U hoeft alleen uw gegevens, vaardigheden en uw beschikbaarheid in te vullen en u wordt per e-mail op de hoogte gesteld wanneer iemand uw service leuk vindt.

Koppeling: https://talent.hubstaff.com/


8) Toptal

Toptal is een netwerk voor financiële experts van freelancers, productmanagers, enz. U kunt gemakkelijk banen vinden in tal van sectoren, zoals gezondheidszorg, e-commerce, bankieren en meer. Sollicitanten op de Toptal-site worden getest en doorgelicht voordat ze naar de baan solliciteerden. Veel bekende bedrijven huren freelancers in op Toptal voor hun projecten.

Koppeling: https://www.toptal.com/


9) CloudPeeps

CloudPeeps-webportaal dat zich richt op algemeen freelancewerk met betrekking tot marketing, copywriting, sociale media, e-mailmarketing, enz. Het is vergelijkbaar met Fiverr. Het heeft meer dan duizend professionals die als freelancer aan het werk zijn. Met deze site kun je op afstand werken.

Koppeling: https://www.cloudpeeps.com/


10) Truelancer

Truelancer is een platform voor freelancers en werkgevers om samen te werken aan een freelance klus. Het biedt online banen, thuiswerkbanen, virtuele assistentiebanen, marketingtrainer en meer. U kunt gemakkelijk geld verdienen door taken op Truelancer uit te voeren. U kunt het openen vanuit een browser, Android- en iPhone-apparaat.

Koppeling: https://www.truelancer.com/


elf) Flexjobs

Flexjobs is een portal die u helpt bij het vinden van freelance banen, flexibele planningstaken en meer. Zodra u zich aanmeldt op deze website, krijgt u onbeperkte toegang tot een baan. Het heeft een eenvoudig en snel proces voor het maken van profielen waarmee u door werkgevers kunt worden gevonden. De website van Flexjobs geeft een e-mailwaarschuwing wanneer een werkgever een nieuwe baan plaatst.

Koppeling: https://www.flexjobs.com/


12) Zeerk

Zeerk website biedt tal van categorieën, zoals websiterecensies, schrijven, posten van artikel of blog, gegevensinvoer, verkooppromoties, enz. Zodra de verkoper uw taak heeft goedgekeurd, kunt u het opnameverzoek indienen. Het bevat een ingebouwd transactie- en gespreksbeheersysteem om feedback te geven aan de werkgever.

Koppeling: https://zeerk.com

Veelgestelde vragen:

❓ Wat is Fiverr?

Fiverr is een website die mensen helpt aan hun baan als freelancer. Het biedt banen met betrekking tot digitale marketing, schrijven, vertalen, audiobewerking, videobewerking, grafisch ontwerpen, enz. Deze site biedt ook een eenvoudige manier om een ​​indrukwekkend freelancerportfolio op te bouwen. Fiverr biedt één platform voor freelancers en klanten wereldwijd.

💻 Is Upwork beter dan Fiverr?

Zowel Upwork als Fiverr hebben hun eigen voor- en nadelen. Fiverr biedt een budgetgericht en hoog werkvolume, terwijl Upwork goed is voor bekwame professionals. Upwork-kosten per uur, terwijl Fiverr per taak rekent. Fiverr is goed voor eenvoudige en budgetvriendelijke projecten, terwijl Upwork goed is voor meer geavanceerde en duurdere projecten.

🚀 Wat zijn de beste Fiverr-alternatieven?

Hieronder staan ​​de beste Fiverr-alternatieven:

  • upwork
  • Solidgigs
  • Freelancer
  • Docent
  • Mensen Per Uur
  • Toptal
  • Flexjobs