11 BESTE boekhoudboeken (update 2021)

Boekhouding kan worden gedefinieerd als de productie van financiële informatie. Het betekent dat boekhouding ons in staat stelt om dingen te zien zoals hoeveel geld u verdient, hoeveel u waard bent, hoeveel geld u uitgeeft en waar u kunt verbeteren om nog meer geld te verdienen.

Hier is een samengestelde lijst van Top 11 Boeken voor Boekhouding die deel zouden moeten uitmaken van de bibliotheek van elke beginner tot gevorderde Boekhouding Leerling.

1) Boekhouding eenvoudig gemaakt: boekhouden uitgelegd in 100 pagina's of minder

Accounting made simple is een boek geschreven door Mike Piper. Het boek is beschikbaar in zowel Kindle- als paperbackedities.

Het boek bevat de boekhoudkundige vergelijking en waarom deze zo belangrijk is, hoe u uw financiële overzichten moet lezen en voorbereiden, hoe u verschillende financiële ratio's kunt berekenen en interpreteren, enz.

Het boek bevat onderwerpen als wat boekhouding is, rekeningvergelijking, balans, resultatenrekening, kasstroomoverzicht, financiële ratio's, enz.

Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon


2) Het boekhoudspel: basisboekhouding vers van de limonadekraam

Het boekhoudspel is een boek geschreven door Darrell Mullis en Judith Orloff. Dit boek maakt gebruik van de versnelde leermethode. Je gebruikt je zintuigen, emoties en kritisch denkvermogen om snel nieuwe taken te leren.

In dit boek vindt u gemakkelijk uitleg over essentiële termen, quizzen en werkbladen. Het helpt u ook om uw voortgang bij te houden en om uw kleine bedrijf te beheren.

Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon


3) Boekhouding voor dummies

Boekhouden voor Dummies is een boekhoudboek. Het helpt u om verwarring over dit onderwerp te minimaliseren om uw winst te maximaliseren.

Dit boek is geschreven door John Tracy in begrijpelijke taal. U leert ook hoe u de voorraad beheert, inkomsten en uitgaven rapporteert voor particuliere of openbare bedrijven. Het boek leert u ook hoe u winstmarges evalueert, de sterke en zwakke punten van uw bedrijf analyseert en budgetten beheert.

Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon

4) Leer boekhouden in 1 dag

Leer Boekhouden in 1 Dag is een boek geschreven door. Krishna Rungta. Dit is een beginnersvriendelijke boekhoudgids die geen voorafgaande kennis van boekhouding nodig heeft.

Het beste deel van dit e-book heeft alle technische jargon van boekhouding vereenvoudigd en stap voor stap uitgelegd om te illustreren hoe boekhoudprincipes werken in een echt scenario en hoe u het op uw bedrijf kunt toepassen.

Je leert ook alle boekhoudkundige tips en trucs die veel worden toegepast door accountants. Het boek maakte boekhouden interessant en zijn prijs waard.

Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon


5) Accounting for the Numberphobic: een overlevingsgids voor eigenaren van kleine bedrijven

como quebrar a senha de um site

Accounting for the Numberphobic is een boek geschreven door Dawn Fotopulos. In dit boek leert u over financiële overzichten, grootboeken, winst- en verliesrapporten.

Dit boek is een gemakkelijk te volgen gids over het netto-inkomstenoverzicht, het kasstroomoverzicht en de balans. In het boek wordt uitgelegd hoe u de algehele gezondheid van uw bedrijf kunt meten.

Dit boekhoudkundige naslagwerk legt in eenvoudig Engels uit hoe elke meting de algehele gezondheid van uw bedrijf weerspiegelt - en uw beslissingen beïnvloedt

Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon

6) Boekhouding voor eigenaren van kleine bedrijven

Accounting for Small Business Owners is een boek geschreven door Tycho Press. Dit boekhoudboek behandelt hoe u een solide boekhouding voor uw bedrijf en veelvoorkomende financiële scenario's kunt opzetten.

Het boek behandelt mandefinities van elementaire boekhoudkundige termen, voorbeelden van boekhoudkundige verklaringen. Het bevat ook veel tips en trucs die u helpen het boekhoudproces te vergemakkelijken.

Beheer en verkoop uw product of dienst en voer een saldobalans uit aan het einde van de maand. Dit boek staat vol met boekhoudkundige definities van elementaire boekhoudkundige termen, voorbeelden van boekhoudkundige overzichten en een schat aan tips om het boekhoudproces te vereenvoudigen.

Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon

7) Verhaal en cijfers: de waarde van verhalen in het bedrijfsleven

Narrative and Numbers is een boek geschreven door Aswath Damodaran. In dit boek gebruikt de schrijver een casestudy van Uber om uit te leggen hoe verhalen de sleutel zijn tot het begrijpen van verschillende waarderingen. Het boek legt ook enkele gevestigde bedrijfsmodellen uit, zoals Apple en Amazon.

Perguntas e respostas da entrevista do azure pdf

Het boek behandelt ook de voordelen, uitdagingen en valkuilen van het weven van verhalen rond getallen en hoe men de plausibiliteit van een verhaal het beste kan testen.

Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon


8) Fundamentele boekhoudprincipes

Fundamental Accounting Principles is een boekhoudboek geschreven door Ken Shaw. Het boek hielp inleidende boekhoudstudenten slagen. Met zijn stapsgewijze aanpak leert FAP u alle soorten boekhoudprocessen. Het boek helpt studenten ook om zelfvertrouwen op te bouwen door de belangrijkste concepten en procedures onder de knie te krijgen.

Het boek opent met een hoofdstuk dat illustreert dat het gebruik van dynamische ondernemers aantrekkelijk is voor alle studenten. Het gaat over de relevantie van boekhouding. Het boek biedt ook opdrachten om docenten te voorzien van materiaal om studenten op verschillende niveaus les te geven, te beoordelen en uit te dagen.

Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon

9) Boekhoudhandboek (Barron's Boekhoudhandboek)

Het handboek Accounting is een boek geschreven door Jae K. Shim, Joel G. Siegel, Nick Dauber CPA, Anique Qureshi. Dit boek is een overzicht van financiële boekhouding waarin financiële overzichten worden beschreven en details worden gegeven over vereisten voor financiële verslaggeving en naleving. Zoals U.S. GAAP (Generally Accepted Accounting Principles) en IFRS (International Financial Reporting Standards).

Het omvat ook kostenbeheer, evenals belastingformulieren en hun voorbereiding. Het boek bevat ook het A-to-Z woordenboek met boekhoudkundige termen.

Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon


10) Het fiscale en juridische draaiboek: baanbrekende oplossingen voor uw kleine zakelijke vragen

Het Tax & Legal playbook is geschreven door Mark J. Kohler. De auteur Kohler geeft een uitgebreide analyse van de nieuwe fiscale en juridische structuur. Dit helpt u om de nieuwe belastingwet voor u te laten werken.

In dit boek vertelt de schrijver over de waarheden over fiscale en juridische planning en geeft hij een practicum. Het helpt u belasting te besparen en uw vermogen te beschermen. Het boek bevat veel belastingbewuste tips, spelplannen en discussiepunten. Het behandelt ook de complexiteit van het belastingspel van de eigenaar van een klein bedrijf.

Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon


elf) Financiële boekhouding: hulpmiddelen voor zakelijke besluitvorming

Financial Accounting: Tools for Business Decision Making is een boek geschreven door Paul D. Kimmel Jerry J. Weygandt, Donald E. Kieso (auteur). Het boek biedt een eenvoudige en praktische inleiding tot financiële boekhouding. Het verklaart de concepten Boekhouding die studenten moeten kennen. Het benadrukt ook het belang van besluitvorming.

In dit boek is alle inhoud zorgvuldig beoordeeld en herzien om een ​​maximaal begrip van de student te garanderen. Het boek behandelt ook functies die studenten helpen meer te leren over boekhouden. Het heeft een studentvriendelijke schrijfstijl, visuele pedagogiek en de relevante en gemakkelijk te begrijpen voorbeelden die zijn behouden.

Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon