10 BESTE TensorFlow-boeken (update 2021)

TensorFlow is een open-source deep-learning bibliotheek die is ontwikkeld en onderhouden door Google. Het biedt dataflow-programmering die een reeks machine learning-taken uitvoert. Het is gebouwd om op meerdere CPU's of GPU's en zelfs mobiele besturingssystemen te draaien, en het heeft verschillende wrappers in talen zoals Python, C++ of Java.o que são variáveis ​​de ambiente no linux

Hier is een samengestelde lijst van Top 10 boeken voor Tensor Flow die deel zouden moeten uitmaken van elke beginner tot gevorderde Deep learning/machine learning wetenschappelijke studentenbibliotheek.

1) Leer TensorFlow 2.0: modellen voor machine learning en deep learning implementeren met PythonLeer TensorFlow is een boek geschreven door Pramod Singh en Avish Mest. Het boek begint met de introductie van het TensorFlow 2.0-framework en de belangrijkste wijzigingen ten opzichte van de laatste release. Het boek richt zich ook op het bouwen van Supervised Machine Learning-modellen met behulp van TensorFlow.

Het boek leert u ook hoe u modellen kunt bouwen met behulp van klantschatters. Je leert ook hoe je TensorFlow kunt gebruiken om modellen voor machine learning en deep learning te bouwen. Alle code in dit boek zal beschikbaar zijn in de vorm van uitvoerbare scripts op Github.

Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon


2) Geavanceerd diep leren met TensorFlow 2 en Keras

Advanced Deep Learning met TensorFlow 2 en Keras is een boek geschreven door Rowel Atienza. Het boek leert je enkele geavanceerde deep learning-technieken die tegenwoordig beschikbaar zijn.

Dit boek leert je ook over deep learning, unsupervised learning met behulp van wederzijdse informatie, objectdetectie (SSD). Het boek laat ook zien hoe je effectieve AI creëert met de meest up-to-date technieken. In dit boek leert u over GAN's en hoe ze nieuwe niveaus van AI-prestaties kunnen ontgrendelen.Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon

3) Tensorflow in 1 dag

Tensorflow in 1 Day is een boek geschreven door Krishna Rungta. Het boek leert je dit complexe onderwerp in gemakkelijk te begrijpen Engelse taal. Het heeft een fantastische grafiek, berekeningsfunctie. Het helpt datawetenschappers om zijn ontworpen neurale netwerk te visualiseren met behulp van TensorBoard.

Het boek behandelt onderwerpen als Wat is Deep learning?, Machine Learning vs. Deep Learning, Wat is TensorFlow?, en geavanceerde onderwerpen zoals Jupyter Notebook, Tensorflow op AWS en meer.

software espião remoto para telefones celulares
Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon


4) TinyML: Machine Learning met TensorFlow Lite op Arduino en Ultra-Low-Power Microcontrollers

TinyML: Machine Learning met TensorFlow Lite is een boek geschreven door Pete Warden en Daniel Situnayke. Met dit praktische leerwerkboek betreed je het vakgebied van TinyML. Het boek behandelt deep learning en embedded systemen maken samen verbazingwekkende dingen mogelijk met kleine apparaten.

Dit boek is ideaal voor software- en hardwareontwikkelaars die embedded systemen willen bouwen met behulp van machine learning.

Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon

5) Natuurlijke taalverwerking met TensorFlow

Natuurlijke taalverwerking met TensorFlow is een boek geschreven door Hushan Ganegedara. In dit boek leert u ook hoe u hoogwaardige RNN-modellen, kortetermijngeheugencellen (LSTM) kunt toepassen op NLP-taken. Je zult ook in staat zijn om neurale machinevertaling te verkennen en een neurale machinevertaler te implementeren.

melhor linguagem de programação para aprender 2020

Na het lezen van dit boek begrijp je de NLP-technologie. Je zult ook in staat zijn om TensorFlow toe te passen in deep learning NLP-toepassingen en hoe je specifieke NLP-taken kunt uitvoeren.

Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon

6) TensorFlow Machine Learning-projecten

TensorFlow Machine Learning Projects is een boek geschreven door Ankit Jain, Armando Fandango en Amita Kapoor. Dit boek leert u ook hoe u geavanceerde projecten kunt bouwen. U kunt ook veelvoorkomende uitdagingen aangaan door bibliotheken uit het TensorFlow-ecosysteem te gebruiken.

Dit boek leert u ook hoe u projecten kunt bouwen in verschillende real-world domeinen, auto-encoders, aanbevelingssystemen, versterkingsleren, enz. Aan het einde van dit naslagwerk heeft u de vereiste expertise opgedaan om machine learning-projecten te bouwen.

como obter o comprimento de uma string em python
Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon

7) Hands-on computervisie met TensorFlow 2

Hands-On Computer Vision met TensorFlow 2 is een boek geschreven door Benjamin Planche en Eliot Andres. Dit boek helpt je het open-source framework van Google voor machine learning te verkennen. U zult ook begrijpen hoe u kunt profiteren van het gebruik van convolutionele neurale netwerken (CNN's) voor visuele taken.

Het boek begint met de grondbeginselen van computervisie en deep learning. Het boek leert je ook hoe je vanaf het begin een neuraal netwerk opbouwt. Het boek helpt je om afbeeldingen te classificeren met moderne oplossingen, zoals Inception en ResNet, en specifieke inhoud te extraheren met behulp van de You Only Look Once (YOLO)-methode.

Aan het einde van dit studiemateriaalboek heb je zowel het theoretische inzicht als de praktische vaardigheden. Het helpt u ook om geavanceerde computervisieproblemen op te lossen.

Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon

8) Pro Deep Learning met TensorFlow

Pro Deep Learning met TensorFlow is een boek geschreven door Santanu Pattanayak. Je zult ook in staat zijn om wiskundig begrip en intuïtie te begrijpen. Het helpt je om zelf nieuwe deep learning-architecturen en -oplossingen te bedenken.

Het boek biedt praktische expertise, zodat u vanaf het begin diepgaand leren kunt leren. Met dit TensorFlow-boek kun je snel aan de slag met TensorFlow. Het helpt je om verschillende deep learning-architecturen te optimaliseren.

Het boek behandelt veel praktische concepten van diep leren die relevant zijn in elke branche en worden in dit boek benadrukt. De code in dit referentiemateriaal is beschikbaar in de vorm van iPython-notebooks en scripts.

o que isto. significa em java
Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon

9) Praktisch Deep Learning voor Cloud, Mobile en Edge

Praktisch diep leren voor cloud, mobiel en edge is een boek geschreven door Anirudh Koul, Siddha Ganju en Meher Kasam. Dit boek leert je hoe je praktische deep learning-applicaties kunt bouwen voor de cloud, mobiel, browsers.

Het boek leert je het proces om een ​​idee om te zetten in iets dat mensen in de echte wereld kunnen gebruiken. Dit boek leert u ook hoe u kunstmatige intelligentie kunt ontwikkelen voor een reeks apparaten, waaronder Raspberry Pi en Google Coral. U krijgt ook veel praktische tips om de nauwkeurigheid en snelheid van het model te maximaliseren.

Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon

10) Diep leren: de aanpak van een beoefenaar

Deep Learning is een boek geschreven door Josh Patterson en Adam Gibson. Deze praktische gids biedt niet alleen de meest praktische informatie die beschikbaar is over het onderwerp. Het helpt je ook om efficiënte deep learning-netwerken te bouwen.

Je leert over de theorie van deep learning voordat je hun open-source Deeplearning4j (DL4J) introduceert. Het is een bibliotheek voor het ontwikkelen van workflows voor productieklassen. Door praktijkvoorbeelden te gebruiken, leert u gemakkelijk methoden en strategieën.

Controleer de laatste prijs en gebruikersrecensies op Amazon