10 beste iMacros-alternatieven in 2021

iMacros is een toonaangevende tool voor webautomatisering, scraping en testen. Het biedt een browserextensie en desktoptool om uw alledaagse taken eenvoudig te automatiseren. De belangrijkste functies die nodig zijn voor automatisering zijn echter alleen beschikbaar in een premium-versie. iMacros heeft weinig andere nadelen.

Hier is een samengestelde lijst met top 10-tools die iMacros kunnen vervangen. Deze lijst bevat zowel commerciële als open-source automatiseringstools met populaire functies en de nieuwste downloadlink.

1) Selenium

Selenium is een open-source tool voor webautomatisering, waar momenteel veel vraag naar is en die veel wordt gebruikt in de markt. Het kan automatiseren over meerdere besturingssystemen zoals Windows, Mac en Linux en browsers zoals Firefox, Chrome, IE, evenals Headless Browsers.

Selenium-testscript kan worden geschreven in programmeertalen zoals Java, C#, Python, Ruby, PHP, Perl en JavaScript. Selenium biedt opname- en afspeelfuncties met zijn browser-add-on Selenium IDE. De krachtige Selenium WebDriver helpt je bij het maken van complexere en geavanceerdere automatiseringsscripts.

Meer informatie over Selenium


2) Cipres

Cipres is een open source testautomatiseringsoplossing voor webomgevingen. Deze tool sluit nauw aan bij de huidige ontwikkelingspraktijken in vergelijking met Selenium.

Functies:

 • Met de menufunctie Teststatus kunt u zien hoeveel tests zijn geslaagd of mislukt
 • Cypress wacht automatisch op opdrachten en beweringen voordat hij verder gaat
 • Hiermee kunnen responsieve sites worden gecontroleerd met viewport-grootte.
 • Het maakt snapshots van een testrun. Voor headless-uitvoering is een video van een volledige testrun nodig.
 • Cypress herlaadt automatisch elke wijziging die in de tests is aangebracht
 • Command Log en het app-voorbeeld tonen de precieze automatiseringsacties op de web-app tijdens de testuitvoering.

Kom meer te weten


3) Galenisch kader

Galenisch kader werd in eerste instantie geïntroduceerd voor het testen van de lay-out van web-applicaties in een echte browser. Tegenwoordig is het een volledig functioneel testraamwerk geworden. Deze automatiseringstesttool kan worden geïntegreerd met Selenium voor visuele en lay-outtesten van webapplicaties.

Functies:

 • Op HTML gebaseerde foutrapportage met screenshots
 • Gemakkelijk te schrijven/lezen syntaxis
 • Het biedt ondersteuning voor meerdere browsers
 • Met behulp van de Galen-specificatietaal kunt u elke complexe lay-out beschrijven, inclusief verschillende schermformaten of browsers.
 • Galen Framework werkt goed in Selenium Grid. Dit maakt het mogelijk om tests op te zetten om te draaien in een cloud-achtige Sauce Labs of BrowserStack
 • Functie voor beeldvergelijking.

Kom meer te weten


4) Watir

water is een open source Ruby-bibliotheek voor het automatiseren van de test. Het ondersteunt functionele en regressiewebtests.

Functies:

 • Het ondersteunt web-apps, ongeacht waarin het is ontwikkeld.
 • Het ondersteunt meerdere browsers op verschillende platforms
 • Watir is een familie van Ruby-bibliotheken, maar het ondersteunt alle andere technologieën
 • Het gebruikt Ruby, een moderne scripttaal met alle functies, in plaats van een eigen leveranciersscript

Kom meer te weten


5) Zijdetest

Silk Test is een functionele en regressie-automatiseringstesttool van MicroFocus.

Silk Test Biedt 3 producten Workbench, Silk4J en Silk4NET. Workbench gebruikt VB.net-scripttaal, Silk4J en Silk4NET kunnen Java/VB.NET, C#, enz. gebruiken

SilkTest ondersteunt cross-browser testen, mobiel testen en biedt een collaboratieve testontwerpomgeving via trefwoordgedreven testen.

SilkTest downloaden


6) Telerik-teststudio

Test Studio is een nieuwste automatiseringstool van Telerik. Het ondersteunt het automatiseren van applicaties zoals HTML5, Angular, AJAX, JavaScript, Silverlight, WPF, MVC, Ruby en PHP, iOS, Android. Telerik biedt ondersteuning voor meerdere browsers en is een opname- en afspeeltool.

Het ondersteunt 2 scripttalen C# en VB.Net

Test Studio kan verbinding maken met broncontrolesystemen zoals Team Foundation Server en GIT en continu testen uitvoeren.

Met Telerik kunt u tests plannen, parallel testen uitvoeren en beschikt het over robuuste testrapportagefuncties.

Telerik Test Studio downloaden


7) HP UFT (ook bekend als QTP)

HPE Unified Functional Test is een toonaangevende platformonafhankelijke testtool voor automatisering. Het kan onder andere Web, Desktop, SAP, Delphi, Net, ActiveX, Flex, Java, Oracle, Mobile, PeopleSoft, PowerBuilder, Siebel, Stingray, Visual Basic automatiseren. De lijst met ontwikkelomgevingen die het kan automatiseren is enorm!

UFT gebruikt VBScript als scripttaal.

De tool is nauw geïntegreerd met HP ALM (Test Management Tool) en HP LoadRunner (Performance Testing Tool)

Enkele van de onderscheidende kenmerken van UFT zijn onder meer Business Process Testing, trefwoordgestuurd raamwerk, XML-ondersteuning, robuuste controlepunten, testresultaten.

Meer informatie over HP – UFT.


8) WorkSoft-certificaat

WorkSoft Certify is een automatiseringstesttool voor SAP. Het kan SuccessFactors, Concur, Syclo, Ariba Network, SAP Fiori User Experience (UX) testen en automatiseren

WorkSoft Certify kan tests onbeheerd uitvoeren en end-to-end bedrijfsprocessen automatiseren. De tool kan zelfs worden ingezet als een SAP-project zich in de implementatie-, upgrade- of onderhoudsfase bevindt.

WorkSoft Certify onderhoudt een centrale opslagplaats voor testobjecten, zoals het onderhoud van testscripts, en hergebruik wordt eenvoudig. Het biedt een geïntegreerde tool voor testgegevensbeheer.

WorkSoft-certificaat downloaden


9) Katalon Studio

Katalon Studio is een open-source automatiseringstool en ondersteunt de web- en mobiele omgeving.

Het werkt bovenop Selenium en Appium, waardoor die frameworks worden verbeterd met functies zoals objectspion, gebruiksvriendelijke IDE, objectrepository en browserplug-in

De tool gebruikt Groovy als scripttaal en ondersteunt externe Java-bibliotheek. Met Katalon kunt u Selenium-scripts die in Java zijn geschreven opnieuw gebruiken en rechtstreeks in de tool gebruiken. Het werkt naadloos samen met Continuous Integration-systemen zoals Jenkins, Bamboo en TeamCity.

Katalon Studio downloaden


10) Komkommer

Komkommer is een open source Behaviour Driven Development (BDD) tool. Komkommer ondersteunt talen zoals Ruby, Java, Scala, Groovy, enz.

Het opstellen van testscripts is een gezamenlijke inspanning van testers, ontwikkelaars en klanten. Cucumber ondersteunt alleen de webomgeving. Testcode is geschreven in eenvoudig Engels, Gherkin genaamd. Komkommercode kan op verschillende frameworks worden uitgevoerd, zoals Selenium, Ruby, enz.

De focus van komkommer is de eindgebruikerservaring.

Meer informatie over komkommer